Διατροφή Δεύτερη ευκαιρία σε τροφή deli nature

Ιβαν

PB New Member
Εγγραφή
5 Δεκ 2022
Μηνύματα
347
Πόλη
θεσσαλονικη
Είπα να δώσω 2η ευκαιρία σε αυτή την εταιρία αλλά πάλι τα ίδια! Συσκευασμένη τροφη με μεγάλο περιθώριο λήξης , την ανοιγω πριν μια εβδομάδα ,την αποθηκεύω σε γυάλινο βάζω που κλεινει αεροστεγώς με μαύρο δάφνες και πάλι μου έβγαλε μαμουνια! Δεν το έχω πάθει με καμία άλλη τροφη δυο χρόνια τώρα! Έχει συμβεί σε κάποιο άλλο μέλος ;
 
Εγω θα πω, πως μάλλον είσαι άτυχος, μιας και σου συμβαίνει 2η φορά. Χρησιμοποιώ συχνά πυκνά αυτήν την εταιρεία (εγω Χρησιμοποιώ το d21, ενω εσυ φαντάζομαι το serengeti), και δεν έχω γίνει μάρτυρας παρόμοιου συμβάντος. Σίγουρα μια ενημέρωση του καταστήματος που την αγόρασες, ή ακόμα και του προμηθευτή, δεν θα έβλαπτε
 
Καλησπέρα,
Κατά τα χρόνια επειδή έχω δοκιμάσει διάφορες συσκευασίες της εταιρίας και για διαφορετικούς τύπους πουλιών ποτέ μου δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα. Πιθανολογώ πως απλά είσαι άτυχος και αγοράζεις κάποια ελαττωματική συσκευασία από το κατάστημα. Κατά τα άλλα τα μείγματα τα βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Προσωπικά πάντοτε τα αποθήκευα σε σκιερό μέρος σε απλά δοχεία, τύπου τάπερ, χωρίς να εμφανίζεται κάποιο ζήτημα.
 
@Ιβαν είδες μήπως η συσκευασία είχε κάπου κάποιο σκίσιμο; Το πήρες από το ίδιο κατάστημα;
 
@MARY58 η συσκευασία ήταν μια χαρά και όταν την ανοιξα έλεγξα και την τροφη φαινόταν επίσης μια χαρά ! Όχι από διαφορετικό κατάστημα ! Τι να πω μάλλον είμαι άτυχη με την συγκεκριμένη
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Ο προτεινόμενος τρόπος αποθήκευσης των τροφών είναι μέσα στην ίδια τους τη συσκευασία. Αφαιρείτε τον αέρα από το εσωτερικό, πιέζοντας ελαφρά τη συσκευασία από κάτω προς τα πάνω και τη δένετε με ένα λαστιχάκι στο σημείο που βρίσκονται οι σπόροι ώστε να μένει όσο το δυνατόν λιγότερος αέρας μέσα.
 
Το έχω πάθει και γω αυτό με σακιά που ήταν στοκ σε μαγαζί. Εκτός από μαμούνια τα κόμματα μπανάνας ήταν μαυρισμένα κτλ. Από τότε τους λέω να παραγγείλουν και η τροφή έρχεται σε άριστη κατάσταση. Για αποθήκευση χρησιμοποιώ κάδους αποθήκευσης τροφής σκύλου και η τροφή διατηρείται τέλεια.
 
@AlexDs
Για αποθήκευση χρησιμοποιώ κάδους αποθήκευσης τροφής σκύλου και η τροφή διατηρείται τέλεια.
Ανέβασε κάνα λινκ με τέτοια δοχεία, αν μπορείς. Χρήσιμη πληροφορία. Που τα φυλάς μετά;
 
@φιλομαθης Χομπίστας είμαι που αγαπώ πολύ τα ζώα. Έχω αφιερώσει ένα δωμάτιο του σπιτιού καθαρά στα κατοικίδια μου. Αγοράζω σακιά γιατί μου φαίνεται πιο εύκολο και οικονομικό. Κάθε σακί μου κρατάει περίπου 2-3 μήνες. Συνήθως παίρνω για τα budgie της versela laga και της deli για μεγάλους πχ Serengeti. Κάνω το μίγμα μου ανάλογα με το είδος αλλά ταυτόχρονα βάζω και pellets.
[automerge]1718186381[/automerge]
@MARY58 Τα ζήτησα από το πετσοπ πού παίρνω τα σακιά. Μου τα δώσανε δωρεάν γιατί είμαι τακτικός πελάτης και έχω φιλική σχέση μαζί τους. Σε μια γωνιά στο δωμάτιο τα τοποθετώ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μέχρι και τις πλημμύρες στην Καρδίτσα άντεξαν.
 
@φιλομαθης Νίκο το ξέρω ότι υπάρχουν πολλές πολλές επιλογές. Γι'αυτό ρωτάω ποια είναι η συγκεκριμένη επιλογή του @AlexDs.
[automerge]1718186599[/automerge]
@AlexDs ανέβασε μια φωτογραφία τους αν θες να δω ποιο είναι.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
@φιλομαθης εγώ sorry. Είναι λογικό να μπερδευτείς αφού δεν το έθεσα σωστά. Σε κάθε είδος προϊόντος σίγουρα υπάρχουν αυτά που κάνουν ότι "υπόσχονται" κ αυτά που όχι τόσο. Γι'αυτό ρωτάω το συγκεκριμένο. Δεν με νοιάζει το κατάστημα ή καταστήματα που το πουλάνε. Εκεί πήγαινε η αναφορά μου στο λινκ. Αλλά έτσι όπως το είπα ... πώς να μην μπερδευτεί κανείς.
 
@MARY58 η συσκευασία ήταν μια χαρά και όταν την ανοιξα έλεγξα και την τροφη φαινόταν επίσης μια χαρά ! Όχι από διαφορετικό κατάστημα ! Τι να πω μάλλον είμαι άτυχη με την συγκεκριμένη
@Ιβαν Καλημερα.με το σκεπτικο οτι μιλαμε για δυο διαφορετικες αγορες χρονικα απο διαφορετικο σημειο πωλησης θα σκεφτομουν τα παρακατω
α) τα δυο μαγαζια εχουν ιδιο προμηθευτη που ισως καποιο θεμα εχει με τις συνθηκες αποθηκευσης του προιοντος πριν το δωσει στα καταστηματα
β)να κρατησω το lot number και να επικοινωνησω απευθειας με την εταιρεια

Συμπερασματικα απο κοστος κλουβιων , ποιοτητας και ποικιλιας στην διατροφη που βλεπουμε οτι εφαρμοζεις , αγαπη και χρονο που αφιερωνεις μηπως ειναι ανουσια η εμπλοκη/δοκιμη με την deli.. ?
 
@φιλομαθης δεν θα μπω στην διαδικασία να την ξανά δοκιμάσω! Σε γενικές γραμμές σαν μείγμα σπόρων προτιμώ της versele laga αλλά επειδή ανα διαστήματα έχω παρατηρήσει ότι τα βαριέται ήθελα να τα εναλλάσσω με κάποια άλλη που θεωρούσα εξίσου ποιοτική !
 
Back
Top