Φροντίδα Δημιουργία περιβάλλοντος δάσους σε κλούβα

Εγγραφή
22 Μαρ 2017
Μηνύματα
2
Πόλη
Αθήνα
Γεια χαρα καλός σας βρήκα. Ειμαι αρχάριος στο χόμπι και έχω 14 love birds σε μια κλούβα αρκετά μεγάλη. Μετά από μια βόλτα στο ζωολογικό πάρκο στα Σπάτα αποφάσισα να τη μεγαλώσω με μέγεθος τεσσεράμισι μέτρα δυόμισι και ύψος δύο μέτρα που προϋπήρχε. Θα ήθελα κάποιες συμβουλές προκειμένου να δημιουργήσω ένα περιβάλλον σαν να είναι δάσος με πολλά φυτά και μία λιμνη.
 
Πολύ όμορφη ιδέα!
Πρέπει να σκεφτείς πως θα αντιμετωπίσεις το θέμα των αιμομεικτικών ζευγαρωμάτων. Τώρα έχεις αναπαραγωγές; Δακτυλιώνεις τους νεοσσούς; Αυτό είναι το πρώτο και σοβαρότερο για την ευτυχή μακροημέρευση του εγχειρήματος.
Κατόπιν, καλό θα ήταν να μας έδειχνες κάποιες φωτογραφίες της υπάρχουσας κλούβας και να μας πεις τον προσανατολισμό της.
Τι θα πρέπει προσέξεις κατά την γνώμη μου:
Να υπάρχει κάποιο κλειστό κομμάτι με κούρνιες, με σχετική θερμομόνωση, για τα πολλά κρύα και τις πολλές ζέστες και γενικότερα, προφύλαξη από βροχές, ανέμους, έντονη ηλιακή ακτινοβολία.
Αυτό μπορείς εξωτερικά να το στήσεις με σιδερόβεργες και πράσινη γυψοσανίδα εξωτερικών χώρων και εσωτερικά με οποιαδήποτε επένδυση.
Ως προς τα φυτά, μπορείς να διαλέξεις οποιαδήποτε από όσα αναφέρονται ως ασφαλή. https://community.petbirds.gr/threads/Ασφαλή-και-τοξικά-φυτά-και-καρποί-για-τα-πουλιά.26454/
για την αναγνώρισή τους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις αναλυτικές περιγραφές με εικόνες στα media.
Nα γεμίσεις τον τόπο με αρωματικά βότανα και στο έδαφος να σπείρεις χαμομήλι.
Τώρα για την λίμνη αν το επιχειρήσεις, θα πρέπει να προηγηθεί σχολαστική μελέτη της φίλτρανσης γιατί τα πουλιά ασφαλώς θα πίνουν νερό από εκεί και θα πρέπει να είναι απολύτως καθαρό και να πραγματοποιείς πολύ τακτικές μετρήσεις των παραμέτρων του νερού καθώς και χημικές αναλύσεις από καιρού εις καιρόν.
Και γι' αυτό το τελευταίο μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν το αποφασίσεις.
Γενικά βάλε μπρος και ό,τι χρειάζεσαι σε κάθε στάδιο, θα είμαστε κοντά σου :)
 
Καλημέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας πως μπορώ να σας στείλω τις Φώτο που θέλω απ την κλούβα μου; Προσπαθώ αλλά κατι δεν πάει καλά δε μπορώ να στείλω ευχαριστώ εκ των προτέρων
 
Διάβασε εδώ petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/ κάτω κάτω έχει ένα link για resize. Μπες και κάνε σμίκρυνση και μετά ανέβασε τις μικρότερες.
 
Back
Top