Φροντίδα Δημιουργία περιοχών παιχνιδιού και ενασχόλησης

Parrotsmile

PB Member
Εγγραφή
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.055
Πόλη
Καλαμάτα
Το θέμα αυτό με παρακάλεσε ο Jamieo να το κάνω εγώ αντί αυτού για να γίνει πιο κατανοητό σε σας αφού δεν γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα.
Μια φίλη του από ένα Αμερικανικό φόρουμ διδάσκει στην πόλη του Φοίνικα (Phoenix Landing) για τη διάσωση των παπαγάλων.
Έτσι έχει δημιουργήσει κάποιες παρουσιάσεις σχετικά με την δημιουργία περιοχών παιχνιδιού των παπαγάλων στο σπίτι μας. Στις παρουσιάσεις αυτές υπάρχουν βίντεο φωτογραφίες, καθώς και επεξηγήσεις για την δημιουργία play stands, παιχνίδια καθώς και για τη δημιουργία ενός δωματίου πτηνών στο σπίτι μας.

Εδώ είναι ο κύριος δεσμός των παρουσιάσεων. SlideShare Maxpionus's Slideshows (SlideShare is the best place to share powerpoint presentations) .

Η πρώτη παρουσίαση ονομάζεται "Parrot Playground Evaluation" ασχολείται με το πως θα σχεδιάσουμε και θα αξιολογήσουμε μια περιοχή παιχνιδιού. Parrot playground evaluation - details

Η δεύτερη είναι Parrot Playground Showcase

Η τρίτη "Wild Parrots: A Day In The Life" είναι Wild Parrots - a day in the life ασχολείται με τους παπαγάλους στην άγρια φύση το πως περνούν το χρόνο τους.

Η τέταρτη "Our Roles- Activities Plans" Parrot Recreation - Our Roles - Activities Plans Ο ρόλος ο δικός μας οι δραστηριότητες μας και τα σχέδιά μας, σχετικά με το πώς εμείς ως ιδιοκτήτες παπαγάλων συντροφιάς θα μπορέσουμε να προγραμματίσουμε τις δραστηριότητες μας έτσι ώστε να κρατήσουμε τα πτηνά μας ευτυχισμένα και υγιεί.

Θα είναι ωραίο να αφήσετε ένα σχόλιο στις παρουσιάσεις της φίλης μου αν το επιθυμητέ. Επίσης μπορείτε να της στείλετε και φωτογραφίες από τις δραστηριότητές σας με τα πτηνά όχι μόνο για παπαγάλους αλλά και καναρινιών και σπίνων, εδώ στην Ελλάδα για κάποιες μελλοντικές παρουσιάσεις, επικοινωνώντας μαζί μου.
Ευχαριστώ
Jamieo.
 
Πιστεύω ότι αυτός ο ένας εργάζεται:

Δεν ξέρω γιατί δεν θα εργάζονται σε ParrotSmile του μηνύματος.

Parrot Playground Showcase
 
Τέλειο λινκ! :D Ξέρουν από παιχνιδότοπους στην Αμερική! Μακάρι να βρίσκαμε και στην Ελλάδα τόσα παιχνίδια και playstands για τους παπαγάλους μας...
 
ωραιο μερος για να πινεις το καφε σου ε; ειδικα με φοντο την κλουβα των κοκατου!
 
Εξαιρετικη δουλεια!
Μπραβο στη φιλη του Jamie και σας ευχαριστουμε και τους δυο που το μοιραστηκατε μαζι μας!
 
Τέλειο λινκ! :D Ξέρουν από παιχνιδότοπους στην Αμερική! Μακάρι να βρίσκαμε και στην Ελλάδα τόσα παιχνίδια και playstands για τους παπαγάλους μας...
Δεν είναι κρίμα που δεν μπορούμε να βρούμε ότι θέλουμε στα ρet shop της Ελλάδας-ούτε καν της Αθήνας- και πρέπει να καταφέυγουμε στην αγορά μέσο internet, αφού πρώτα έχουμε βαρεθεί να ψάχνουμε όλα τα pet shops?
 
Δεν ξέρω γιατί δεν θα εργάζονται σε ParrotSmile του μηνύματος.
Λόγω τη γραμματοσειράς που χρησιμοποιεί. Πολλές φορές συμβαίνει να μην εισάγονται σωστά τα links όταν χρησιμοποιείται γραμματοσειρά που η μορφοποίηση της απέχει πολύ από την default :)

Btw, έχω διορθώσει όλα τα links στο post του Κωνσταντίνου
 
Όλοι, ελπίζω ότι οι παρουσιάσεις σας δώσουν ιδέες για το σπίτι σας κάνοντας πιο ευχάριστη για σας πτηνά. Γνωρίζω ότι πολλά από τα πράγματα εμφανίζονται στον φωτογραφίες έχουν αγοραστεί από καταστήματα πώλησης ζώων συντροφιάς και online, ωστόσο, είναι δυνατόν να αναδημιουργήσει πολλοί από αυτούς τον εαυτό σας. Επίσης, όταν για ψώνια σας παπαγάλος, μην ξεχάσετε να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που γίνονται για τα ανθρώπινα βρέφη. Πολλοί από αυτούς είναι κατάλληλοι ως παπαγάλος παιχνίδια επίσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξύλο από την ξυλεία αυλή (εφόσον πρόκειται για ένα είδος που είναι ασφαλή για τα πουλιά) να κάνουν τα παιχνίδια. Κόψτε τα σε κομμάτια ξύλο και το χέρι το σχοινί με το βαμβάκι σε ένα κλουβί. Χρήση ευκαλύπτου υποκαταστήματα ή άλλα κλαδιά από τα δέντρα που είναι ασφαλείς για τα πτηνά.

Νομίζω ότι κάνουν παιχνίδια για τα πουλιά είναι ευεργετική για τα πτηνά, αλλά και ωφέλιμη για το ανθρώπινο. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να είναι δημιουργικοί και να ασκήσουν το μυαλό σας :D
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
πολυ ωραια ολα αυτα τα παιχνιδια

ομως τις ωρες που θα λειπεις ο παπαγαλος αν τα λερωσει με τις ακαθαρσιες του τι κανεις μετα;
 
πολυ ωραια ολα αυτα τα παιχνιδια

ομως τις ωρες που θα λειπεις ο παπαγαλος αν τα λερωσει με τις ακαθαρσιες του τι κανεις μετα;


Λοιπόν, είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί μια παπαγάλος από όλο τον βρώμικα παιχνίδια. Ωστόσο, εγώ τα βλέπω κάθε μέρα και κάθε πλύση ότι θα είναι ιδιαίτερα βρώμικες. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, parrots θα κρατήσει τους παιχνίδια καθαρά. :D
 
φιλε με μπερδεψες...

δεν καταλαβα καλα τι ενοουσες
αν σου ειναι δυσκολα τα ελληνικα γραψε στα αγγλικα αν σου ειναι ευκολο

φιλικα
 
φιλε με μπερδεψες...

δεν καταλαβα καλα τι ενοουσες
αν σου ειναι δυσκολα τα ελληνικα γραψε στα αγγλικα αν σου ειναι ευκολο

φιλικα

Ok :) I meant to say, that I have not had a problem with parrots getting their toys dirty. Also, I check them every day and it is pretty easy to wash any that do happen to get dirty. For the most part, my birds will sit on perches or hang from the side of the cage when chewing on their wooden toys or playing with their plastic ones. It is rare for me to see any toys that are really dirty.

Other people may have different experiences, but those are mine :)
 
Ο Jamie λεει οτι ειναι δυσκολο να αποφυγουμε να μη λερωσει τα παιχνιδια του ενας παπαγαλος. αυτος τα ελεγχει καθε μερα και πλενει αυτα που ειναι ιδιαιτερα βρωμικα. Τις περισσοτερες φορες ομως οι παπαγαλοι του κρατανε τα παιχνιδια τους καθαρα.

Υ. Γ. Δεν ξερουνε ολοι αγγλικα στο φορουμ οποτε αυτο που ζητας δε γινεται συνεχεια!
 
δεν ηξερα οτι ο jamie δεν μιλαει καλα ελληνικα

παντως απο ορθογραφια σκιζει!
σιγα σιγα και την συνταξη κ ειναι ετοιμος!

ευχαριστω για την απαντηση
 
δεν ηξερα οτι ο jamie δεν μιλαει καλα ελληνικα

παντως απο ορθογραφια σκιζει!
σιγα σιγα και την συνταξη κ ειναι ετοιμος!

ευχαριστω για την απαντηση


Ναι, αυτό είναι σωστό. Εγώ δεν μιλούν ελληνικά. Χρησιμοποιώ έναν δικτυακό τόπο για να μεταφράσει. Μερικές φορές που έχω να κάνω αλλαγές στα λόγια μου, να πάρετε την σωστή μετάφραση. Ωστόσο, μερικές φορές ο υπολογιστής μεταφράζει σωστά. Είμαι προσπαθούν να μάθουν ελληνικά, αλλά αυτό είναι μια αργή διαδικασία για μένα. :D

Ένας φίλος με κάλεσε να ενταχθεί αυτό το forum. Έχω απολάμβανε να γίνει κανείς μέλος εδώ. Έχω κάνει πολλούς νέους φίλους. :D
 
Michelle έχει ολοκληρωθεί το site. Είναι τώρα περιλαμβάνει βίντεο, καθώς και τις παρουσιάσεις Κωνσταντίνος παρελθόν αποσπασθεί.

Parrot Recreation Home - Parrot Recreation
 
Back
Top