Ασθένειες Διάρροια στο κοκατίλ μου

gercham

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαρ 2022
Μηνύματα
5
Πόλη
Νίκαια, Αθήνα
Φίλοι μου καλησπέρα,
Από εχθές το μεσημέρι παρατήρησα ότι τα κόπρανα του κοκατιλ μου ήταν υγρά σαν νερό με πράσινο χρώμα και στην μέση σαν να έχει κανονικά τα κακά του. Είναι ενεργό δεν μπορώ να πω αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για αυτό. Μήπως έφαγε κάτι που τον πείραξε, ανάβω air condition τώρα που είναι καλοκαίρι, μήπως τον πείραξε αυτό?? Θα το εκτιμούσα αν μου δίνατε κάποιες λύσεις...
Καλή συνέχεια!
 
@MARY58 Το air condition δεν τον χτυπάει γιατί είναι σχεδόν απομονωμένος από την περιοχή την οποία χτυπάει ο κρύος αέρας. Αυτό με τα λαχανικά μπορεί γιατί από εχθές το μεσημέρι και μετά που ξεκίνησε δεν του έδωσα αλλά και παρατηρώ ότι έχουν αρχίσει και γίνονται στερεά.
Ευχαριστώ από καρδιάς! Καλή συνέχεια σε όλους!
 
@gercham Χωρίς ανάλυση δεν μπορεί κανείς να ξέρει. Δεν είμαι όμως σίγουρη τι εννοείτε και αν όντως είχε διάρροια. Η ανατομία μιας κουτσουλιάς είναι η εξης:
1. Ούρα: υγρό, διαφανες
2. Ουρίτες: στερεό, κρυσταλλικό κομμάτι των ούρων, η γνωστή λευκή βούλα
3. Κόπρανα: στερεό, σκούρο πράσινο τμήμα, κουλουριάζεται γύρω απο το στερεό τμήμα των ούρων.
Εφόσον η παραπάνω δομή υπάρχει, το πουλάκι γενικά είναι οκ. Αλλαγές στις αναλογίες συμβαίνουν ανάλογα με το τι τρώει και πίνει το πουλάκι. Το τι βγαίνει είναι άρρηκτα δεμένο με το τι μπαίνει. Άρα λοιπόν αν τώρα λόγω ζέστης πίνει περισσότερο νερό, θα βγάζει και πρεισσότερα ούρα. Μόλις συνηθίζει την ζέστη, η ομοιόσταση του οργανισμού θα το καθοδηγήσει ώστε να εξισορροπησει πάλι.
 
Back
Top