Γενικά Διαθεση πουλιων σε εκθεσεις

Red mosaic 13

PB Member
Εγγραφή
28 Φεβ 2009
Μηνύματα
347
Πόλη
Καλύβια
Υπαρχει περιπτωση σε εκθεσεις, ασ πουμε της αλοπ, τον δεκεμβρη, να τεθουν σε διαθεση πουλια που θα ειναι στην εκθεση, και αν ναι, σε τιμες που βρισκουμε πανω κατω στο εμποριο, η πιο ακριβα; γιωργος
 
Ατυπα παντα, στις εκθεσεις μπορεις να βρεις καλα πουλια και φυσικα να ξερεις απο που προερχονται. Τωρα οσον αφορα τις τιμες, κυτο ειναι σχετικο. Παντως αν θες να βρεις καποια καλα πουλια εμενα η συμβουλη μου ειναι να κανεις μια ερευνα αγορας για την ρατσα που ενδιαφερεσε, να διαβασεις σχετικα με τα προτυπα της ρατσας για να ξερεις τι να περιμενεις και πηγαινε σε οποια εκθεση σε βολευει να δεις τις διαφορες.
Και βεβαια μετα αποφασιζεις.
 
Καλημέρα

Στις εκθέσεις ποζιτουρας και χρώματος είθισται στο εξωτερικό και στην Ελλάδα να διατίθενται από τους συμμετέχοντες πουλιά εκτροφής.
Ως επί το πλείστον όχι τα καναρίνια που διαγωνίζονται.
Όσον αφορά τις τιμές όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε ήδη, εξαρτάται πάντα από τη ράτσα, την ποιότητα των πουλιών και φυσικά τον εκτροφέα.
Είναι πάντως μια αρίστη ευκαιρία για όσους δεν έχουν μεγάλη επαφή με πουλιά και γνώσεις περί ρατσών, να πάνε και να τα δούναι από κοντά.
Οι ερωτήσεις στους περισσότερους εκτροφείς είναι καλοπροαίρετες και μαθαίνεις κάποια πράγματα τα οποία σε άλλους χώρους είναι δύσκολο.
Εάν ενδιαφέρεται κάποιος, σύντομα θα σας ενημερώσω και για τους διαγωνισμούς καναρινιών φωνής WATERS LAGER – MALINOIS του συλλόγου Ο. Ε. Μ. Οι οποίοι θα δίνουν την δυνατότατα στους επισκέπτες μέσω κάμερας σε ειδικό και άνετο χώρο να ακούνε τα πουλιά που διαγωνίζονται μπροστά στον κριτή σε άλλο δωμάτιο.


- Αυτόματη συγχώνευση post στις 08:38 - Το προηγούμενο post δημιουργήθηκε στις 08:35 -

Διαγωνισμοί περιόδου
2009-2010
ΚΑΝΑΡΙΝΙΩΝ ΦΩΝΗΣ WATERSLAGER - MALINOIS
O.E.M.


  • 29 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2009 (Κριτής: Πανόπουλος Ανδρέας)
  • 14 Δεκεμβρίου - 19 Δεκεμβρίου 2009 (Κριτής: Werner Calebout)
  • 11 Ιανουαρίου - 17 Ιανουαρίου (Πανελλήνιος Διαγωνισμός - Διοργάνωση ΕΣΕΜ - Κριτής Pieters Joris)
Αναμένονται λεπτομέρειες για τους τόπους διεξαγωγής και τις ώρες.
 
Back
Top