Διατροφή Διατροφή για λευκά κυρίαρχα καναρίνια

Εγγραφή
26 Σεπ 2017
Μηνύματα
5
Πόλη
Περιστέρι
Καλησπερα και απο μενα. Διάβασα το πολυ καλο αρθρο για τα λευκά καναρίνια ειδικα για οσους δεν εχουν γνωση με το αντικειμενο, προσεφερε πολλα! Δυο ερωτησεις εχω. Τι διατροφη ακολουθουμε για τα λευκα καναρινια, κυριαρχα, συγκεκριμμενακαι δευτερων,το λιποχρωμα τι ειναι γιατι αν κρινω απο τη φωτο με το κυριαρχο λευκο... Παω για βραβειο!
 
Δεν υπάρχει λόγος για κάποια ιδιαίτερη δίαιτα στα Κυρίαρχα. Ενα μείγμα σπόρων χωρίς ρούπσεν και μια αυγοτροφή ουδέτερη. Πράσινα και φρούτα κατα τα γνωστά. Τα καθαρά χρώματα κίτρινο και κόκκινο ονομάζονται λιποχρώματα. Βάλε φωτό για να δούμε αν είσαι κοντά στην... Βράβευση.
 
αυτο ειναι το πουλι που εβαλα φωτο στο προφιλ ;o)
Αυτό έχει κίτρινο και στους ώμους.Αν υπάρχει και μία μικρή απόχρωση κίτρινου πίσω απο το μάτι και άλλη μία στην βάση της ουράς,τότε όλα δείχνουν οτι μας παρουσιάζεις ένα θηλυκό κίτρινο μωσαϊκό.Αν έιναι έτσι,ξεχνάς το βραβείο και την ορολογία "λευκό" στο συγκεκριμένο πουλάκι.
Έχεις έναν Τουίτι, δηλαδή ένα κίτρινο καναρίνι, τυλιγμένο σε μια λευκή στολή την οποία εμείς λέμε μωσαϊκό.
 
Βραβείο μπορεί να μην παιρνει.άλλωστε το μάτι ενός ειδικού διακρίνει πολλύ περισσότερα από το μάτι του αρχάριου.στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ότι είναι αρσενικο.
 
Βραβείο μπορεί να μην παιρνει.άλλωστε το μάτι ενός ειδικού διακρίνει πολλύ περισσότερα από το μάτι του αρχάριου.στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ότι είναι αρσενικο.
Καλά δεν είμαι ειδικός και γενικά δεν υπάρχουν ειδικοί απο φωτογραφίες.
Δηλαδή έχει κίτρινο στο κεφάλι ή πιο συγκεκριμένα στα μάτια, στους ώμους και στην πλάτη πριν αρχίσει η ουρά;
 
Έχει σίγουρα λίγο στους ωμους. Και ίσως στην ουρα. Είναι μικρό ακόμα δεν ξέρω αν παίζει το ρόλο του.
Αν σου βγει θηλυκό, γύρνα πίσω να με πεις ειδικό, να ξέρω και εγω που βαδίζω!
Να σου ζήσει και καλώς ήρθες.
 
@mgerom γιατί δεν πρέπει να τρώνε ρουπσεν τα λευκά καναρίνια? Σας ρωτώ διότι ο Άρης ειναι λευκό κυρίαρχο κ του δίνω την vadigran original 4 seasons καθώς την τσακίζει σε σχέση με άλλες που δεν έτρωγε κ δεν σητιζοταν σωστά.
 
Back
Top