Αναπαραγωγή Διατροφή νεοσσου 10ημερων

Ρανια.κ

PB New Member
Εγγραφή
15 Απρ 2016
Μηνύματα
175
Πόλη
Πεύκη
Καλησπέρα! Ο μικρουλης που επέζησε απ τη μάχη θηλυκιας κ αρσενικού είναι ήδη 10 ημερών. Στο κλουβί υπάρχουν σπόροι, αυγό, αυγοτροφη, πολύ βιταμίνες στο νερό. Εχθες έβαλα μήλο κ σήμερα το ίδιο. Πως συνεχίζω;
 
πολύ βιταμίνες στο νερό
Δίνεις κάθε μέρα; Για ποιο λόγο; :)

Κάποιους έξτρα σπόροι όπως περίλλα λευκή, βρώμη αποφλοιωμένη, κία, καμελίνα, φιονοπάντυ, bella di notte, κινοα κτλ

Εχθες έβαλα μήλο κ σήμερα το ίδιο. Πως συνεχίζω;
Τσουκνίδα, ταραξάκο, γλυστρίδα, ζωχός. Αυτά για αρχή.. Μόλις γίνει 20-30 ημερών δοκίμασε και άλλα να δώσεις απ την λίστα:
https://community.petbirds.gr/threa...-μπορουμε-να-δίνουμε-στα-καναρινια-μας.15920/

Εγώ δίνω και βότανα σε αποξηραμένη μορφή... Έχω αγοράσει αποξηραμένη αγκινάρα, ταραξάκο, γαιδουράγκαθο, βασιλικό, ρίγανη, δυόσμο και εχινάτσια και τα ανακατεύω από λίγη ποσότητα μες την αυγοτροφή μαζί με λίγο σουσάμι για να συνηθίζουν σιγά σιγά!
 
Πολύ βιταμίνη έβαλα σήμερα, να τη βγάλω; Οκ νομίζω πρέπει να κατεβω κέντρο τα πετ shop εδώ είναι άσχετα!
 
Στο νεράκι τη βιταμίνη την έβαλα σήμερα. Να την αφήσω ή να τη βγάλω.
 
Στο νεράκι τη βιταμίνη την έβαλα σήμερα. Να την αφήσω ή να τη βγάλω.
Κακό δεν κάνει γλυκιά μου.. Απλά χίλιες φορές να δώσεις έμφαση στη φυσική διατροφή όπως σου έγραψα πιο πάνω. Για μια φορά δε θα πάθουν τίποτα! Απλά γενικά όσο μπορείς να αποφεύγεις τις βιταμίνες που μπαίνουν στο νερό γιατί ότι μπαίνει στο νερό δεν κάνει και πολύ καλό στο συκώτι των πουλιών μας. Φυσικά μιλάμε όταν χάνεται το μέτρο. Όχι για μαι φορά! Αύριο να βάλεις φρέσκο νεράκι.
 
πολυβιταμινες βαζουμε(εγω τουλαχιστον) ενα 24ωρο καθε 15 μερες οχι ομως στους νεοσσους, οταν εχω χοριγισει αντιβιωση τουλαχιστον για 2 μερες και κυριος στην πτερορροια. χειμονα την κοβω.
το μηλο μην το αφηνεις πανο απο 3 ωρες και χωρισε της μερες που θα τους δινεις λαχανηκα, φρουτα κτλ μην τα δινεις ολα μαζι γιατι παντα θα διαλεγουν οτι ειναι ποιο μαλακο και ευκολο, βαλε και κανενα μπροκολακι και μαρουλι( με μετρο 1 ή 2 φορες την εβδομαδα) και λαχανο (καλα πλυμενα και σταγνα)
 
Back
Top