Γενικά Διαφορές μεταξύ αρσενικών και θηλυκών ρίνκνεκ

Legendspyros

PB New Member
Εγγραφή
8 Ιαν 2021
Μηνύματα
4
Πόλη
Ηλιούπολη
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!

Ειμαι ο Σπυρος και στο παρελθον ειχα 4 μπατζι. Γενικα λατρευω τους παπαγαλους και ηθελα απο μικρος να μεγαλωσω εναν απο μωρο και σκεφτομαι σιγα σιγα να το κανω πραξη. Γενικα παρακολουθω το φορουμ ως επισκεπτης καιρο και αποφασισα να γραφτω προκειμενου να μαθω πραγματα για να παρω το δικο μου μωρο. Μου αρεσουν πολυ οι ρινκνεκ. Γενικα εχω διαβασει αρκετα πραγματα γι αυτους αλλα δεν εχω διαβασει πουθενα για διαφορες μεταξυ αρσενικων και θηλυκων. Υπαρχει καποια διαφορα εκτος απο το οπτικο κομματι;

Τελος, καλοδεχουμενη οποιδηποτε συμβολη θεωρει ο καθενας σημαντικη.
 
Γενικα λατρευω τους παπαγαλους και ηθελα απο μικρος να μεγαλωσω εναν απο μωρο και σκεφτομαι σιγα σιγα να το κανω πραξη.
Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να πάρεις ένα μικρό αφού πρώτα έχει απογαλακτιστεί από τους γονείς του, μετά μπορείς να αναλάβεις την φροντίδα του χωρίς ρίσκα και κινδύνους και να ξεκινήσεις το ΄΄δέσιμο΄΄ μαζί του.
 
@Legendspyros καλώς ήρθες! Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχουν πολλές διάφορες εκτός από το δαχτυλίδι στο λαιμο, άντε να έχουν καμία διαφορα στο μέγεθος ουράς, μέγεθος ποδιών, ως προς την ομιλία, και τα δυο μπορούν να μιλήσουν (μπορεί και όχι), και τα δυο φωνάζουν,και τα δυο έχουν απίστευτους χαρακτήρες! Λέγεται πως τα θηλυκά κάθονται πιο εύκολα για χαδια (όχι στην περίοδο αναπαραγωγής) και τα αρσενικά ότι είναι πιο παιχνιδιάρικα, αλλά σίγουρα εξαρτάται από τον χαρακτήρα τους!
 
Ειναι πολυπλοκο το θεμα! Τελειος διαφορετικα πουλια αρσενικο και θυληκο αλλα και μεταξυ του ιδιου φυλου εχουν διαφορες. Αποψη μου αν εισαι αντρας ανω των 30 παρε θυληκο ταισμενο στο χερι. Θες μεγαλο κλουβι με πολλα παιχνιδια, παρκο και 4 ωρες απο το χρονο σου.
 
Back
Top