Φροντίδα Διαχωρισμός καναρινιών σε κλούβια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.795
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα.Φετος την ανοιξη απο ενα ζευγαρι μου γεννηθηκαν δυο μικρα, ενα αρσενικο κι ενα θηλυκο,τα οποια ειχα εως τωρα σε μια μεγαλη κλουβα.
Τελευταια εχουν αρχισει τους τσακωμους και πιστευω ηρθε η ωρα να τα χωρισω. Οπως ειπα η κλουβα ειναι μεγαλου μηκους και δεν θελω να αφησω μονο ενα καναρινακι μεσα και να περιορισω το αλλο σε ενα πολυ μικροτερου μηκους κλουβι.
Σκεφτηκα λοιπον να βαλω τον αρσενικο μονο του σε μια ευρυχωρη ζευγαρωστρα, στην οποια τωρα εχω μια αλλη θηλυκια καναρα(οχι την μανα των μικρων) και να μετακινησω τη συγκεκριμενη θηλυκια στην κλουβα, μαζι με το αλλο θηλυκο καναρινακι.
Θα υπαρξει προβλημα πιστευετε με τη συγκατηκηση τους; Τα δυο θηλυκα δεν εχουν ερθει ποτε σε επαφη, ουτε καν οπτικη. Ευχαριστω πολυ!
 
Σωστά σκέφτεσαι.
Αυτό πρέπει να κάνεις.
Νομίζω μάλιστα πως καθυστέρησες...
Θα μπορούσες να έχεις τα θηλυκά μαζί στην κλούβα από την αρχή του καλοκαιριού και το αρσενικό μόνο του. ΄
Έστω κι έτσι όμως... κάνε αυτό που σκέφτεσαι.
 
πολύ σωστά κινείσαι..όλα τα θηλυκά μαζί, σε μεγάλη κλούβα πτήσεων και τα αρσενικά χώρια! φρόντισε μόνο, στην μεγάλη κλούβα, να έχεις από ένα (ταίστρα, ποτήστρα, αυγοθήκη, σουπιοκόκαλο) για κάθε μία ένοικο και οι πατήθρες να τοποθετηθούν σωστά..ώστε να αποφύγεις όσο γίνεται αψιμαχίες κυριαρχίας χώρου και κλαδιού!👍
 
Ευχαριστω πολυ!
Οντως επρεπε να ειχα κανει την αλλαγη νωριτερα. Δεν ειχα σιγουρευτει ομως για το φυλο των μικρων και στη ζευγαρωστρα που ειχα την θηλυκια, ηταν μαζι και τα μικρα της οποτε αφησα λιγο καιρο να περασει.
Ολα καλα ομως, προ λιγου εκανα τις μετακινησεις και μπορω να πω οι νεοι ενοικοι φαινονται πολυ ευχαριστημενοι με το νεο τους περιβαλλον!:D
Μαλιστα παρατηρησα πως οι δυο θηλυκες, αν και η μια κοινη ενω η αλλη γλοστερ, μοιαζουν τρομερα! Επρεπε να γινει η συγκατηκηση για να το παρατηρησω😛
 
Back
Top