Γειά σας, πήγα σήμερα Θηβών 85 Περιστέρι (www.ktiniatriki.gr) άν είναι διαφήμιση διαγράφτε το απλά το αναφέρω και άλλους petbird φίλους,ζήτησα προϊοντα orlux μου ανέφερε πώς είχε αλλά όχι όλη τη σειρά πήρα το promi-zyme orlux, αντίστοιχο του calci-lux μου έδωσε το καλσι -βιτα βάζω φωτό και δεξτρόζη βάζω επίσης φωτό αυτο που παρακαλώ τα μέλη είναι την δοσολογία για δεξτρόζη και κάλσι - βήτα για καναρίνια εάν γνωρίζουν. (δέν ρώτησα το κατάστημα. )
χαρακτηριστικά ΚΑΛΣΙ-ΒΗΤΑ:αναφέρει καταγράμμα πώς σύνθεση βιτ.Α 760.000IU βιτ D3:200.000IU βιτ. Ε:240mg ψευδάργυρος:2.400mg σίδηρος:5.000mg μαγγάνιο:4.000mg ιώδιο:130mg κοβάλτιο :10mg χαλκός 560mg μαγνήσιο:8.000mg
ΦΟΡΕΑΣCaCo3)ανθρακικό ασβέστιο εώς 1kg αντιοξειδωτικό BHT+
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη
Μπείτε στο άλμπουμ μου για Φωτογραφίες(έψαξα αλλά δεν τα καταφέρα να επισυνάψω)
ΦΙΛΕ ΜΟΥ το σκευασμα calci -vita προοριζεται για μεγαλυτερα πτηνα (περιστερια, κοτες) και η συσταση του ειναι υπερβολικη για καναρινια. Γιανα μην εχεις προβλημα υπερδοσολογιας πρεπει να αναγαγεις τη δοση του σε αντιστοιχη σκευασματων για πουλια πχ
Opti-breed Orlux για ενα σκευασμα απο την εταιρια που εψαχνες
αραιωνοντας κατα πολυ το σκευασμα και δεν ειναι σιγουρο και ασφαλες οτι θα το πετυχεις.ψωνιζω και γω απο κει και το ξερω. Αν δεν το εχεις ανοιξει καλυτερα πηγαινε το πισω και παρε κατι αλλο.σπορους,υλικα για την αναπαραγωγη (μαλλι, φωλιες κλπ) ή φαρμακα που εκει εχουν οτι θελεις απο αυτα ειδικα. επισης υπαρχει και αλλη γνωστη μαρκα συμπληρωματων (δεν την αναφερω μην θεωρειθει διαφημηση, αν πας θα καταλαβεις πια λεω).
η δεξτροζη ειναι για εκτακτη ενισχυση του οργανισμου σε ενεργεια πχ οταν το πουλι εχει εντονη καρινα παντα βεβαια με παραλληλη χορηγηση καταλληλων φαρμακων.στα περιστερια ειναι για ενεργεια οταν ειναι να κανουν ταξιδια ("ταχυδρομικα περιστερια"). Εννοειται οτι η ποσοτητα της ειναι μικρη. Μισο κουταλακι στο νερο του ειναι μια χαρα
jk21 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά τους διευκρίνισα πώς πρόκειται για καναρίνια και μου είπαν πώς κάνει(ζήτησα εναλλακτική λύση αφού δεν είχαν calci-lux και μου έδωσαν Καλση - βίτα) απο Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο, για την δεξτρόζη τώρα στην ποτίστρα που χρησιμοποιώ θα βάλω την μισή κουταλιά και για πόσο διάστημα (όχι να το αραιώσω σε νερό πχ: σε 1L νερού μισή κουταλιά;)πρόκειται να δοθεί σε πουλάκι που έχει πάρει αντιβίωση σύν promi-zyme.
με εκπλησεις γιατι τα παιδια δεν συνηθιζουν να προτεινουν οτι να ναι σκευασματα δεξτροζη δεν δινεις ντε και καλα με αντιβιωση εκτος αν το πουλακι εχει αδυνατισει και δεν τρωει κανονικα. Κοιτα την καρινα του (το αντιστοιχο του θωρακα στα θηλαστικα). Αν εχει προβλημα τοτε χορηγησε σε ξεχωρη ποτιστρα απο την αντιβιωση(μπορει να αλληλεπιδρουν) μισο ρηχο κουταλακι σε 100ml
αν ξερεις χορηγησε λιγες σταγονες 3-4 με συρριγγα κατευθειαν στο στομα (ενοοιτε χωρις βελονα:) αν το πουλι ειναι πολυ ασχημα και δεν πινει νερο απο μονο του. Το probizyme δεν ειναι για το νερο. Μπαινει στην αυγοτροφη
Καλημέρα τηλεφώνησα στο κατάστημα και μου απάντησαν στην ερώτηση για δοσολογία σε καναρίνια 1 κουταλιά της σούπας σε 1κιλό τροφή ή αυγοτροφή. (αναφέρω πληροφοριακά)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.