Διατροφή Δοσολογία για το μυλόξυδου Evia parrots

ΜΑΡΙΑαα

PB Member
Εγγραφή
3 Ιουν 2020
Μηνύματα
1.945
Πόλη
Τρίκαλα
Πήρα το παρακάτω μυλοξυδο. Δεν είμαι σίγουρη όμως για τη δοσολογία. 4 σταγόνες σε μια 100αρα ποτίστρα για εφτά ημέρες. Έχω διαβάσει όμως ότι το ιδανικό είναι 5 ml και ήθελα μια συμβουλή. Συνεχίζω να δίνω όπως λένε οι οδηγίες;
 

Συνημμένα

  • 40F1E985-5038-4EC8-9607-C456E3CF7502.webp
    40F1E985-5038-4EC8-9607-C456E3CF7502.webp
    190,8 KB · Προβολές: 15
  • 9BFFC6F3-83D7-467D-B1F1-ABEDE35DE686.webp
    9BFFC6F3-83D7-467D-B1F1-ABEDE35DE686.webp
    179,6 KB · Προβολές: 15
Κατά την άποψή μου, δεν έχουν σημασία όροι όπως πιο δυνατό ή λιγότερο δυνατό όταν αναφερόμαστε σε τροφές που πλασάρονται ως συμπληρώματα διατροφής ή super foods. Η σύσταση για την τήρηση συγκεκριμένης δοσολογίας αφορά στα φάρμακα και έχει να κάνει συνήθως με mg δραστικής ουσίας / kg σωματικού βάρους, κατόπιν καταγραφής και μελέτης συμπερασμάτων.

Η λογική, η δική μου τουλάχιστον λέει ότι τις τροφές που έχουν υψηλή διατροφική αξία πρέπει να τις χρησιμοποιούμε συχνότερα στη διατροφή μας αντικαθιστώντας τις αντίστοιχες σε γεύση με τροφές χαμηλότερης διατροφικής αξίας που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα. Οι τροφές δεν είναι φάρμακα. Απλά χρησιμοποιούμε τις ωφέλιμες τροφές με μέτρο και στην ίδια συχνότητα, στοχεύοντας σταδιακά σε μια διατροφή καλύτερης ποιότητας από αυτή που ακολουθούσαμε παλιότερα, προκειμένου να προλάβουμε προβλήματα υγείας ή και να βελτιώσουμε μακροχρόνια την υγεία και την ποιότητα ζωής μας. Αυτό ισχύει και για εμάς και για τα κατοικίδια μας.

Σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν, δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω από τη στιγμή που δεν αναφέρεται πουθενά η διατροφική του αξία και απλά διαβάζω στις ετικέτες του φράσεις όπως "θαυματουργή κατηγορία", "φτερωτούς φίλους" κ.α.

Σχετικά
 
Το εχω παρει και εγω αρκετο καιρο πριν και το εβαλα στην μπανιερα τους για αρχη!στο νερο εβαλα σε 100αρα 4 σταγονες για 7 ημερες και συνεχιζω καθε μηνα το ιδιο μονο τους καλοκαιρινους μηνες δεν βαζω στο νερο γιατι τους βαζω στην μπανιερα!αυτη στο pet shop μου ειχε πει οτι κανει τα φτερα τους πιο λαμπερα (ευτυχως δεν εχουν γινει πυγολαμπιδες μεχρι στιγμης 😂 ) και βοηθαει στα εντερικα και στην πεψη τους!τωρα τι να σου πω βαλτο καλο θα του κανει,κακο δεν θα του κανει!παντως τοσο καιρο που το χρησιμοποιω δεν εχω δει κατι δηλαδη να εχουν διαφορα με το πριν τα καναρινακια!βαλε αυριο αλλα παρατηρησε αν πινει νερο ο Φωτης γιατι ειναι λιγο περιεργα τα καναρινακια!
 
@Elli το πίνει εντάξει. Απλά μου έκανε εντύπωση που από το συγκεκριμένο θέλει μόνο 4 σταγόνες ενώ άλλα 5 ml. δηλ μεγάλη διαφορά. Θα το δώσω όλο αφού το έχω και όταν τελειώσει θα πάρω κάποιο άλλο που να γράφει την οξύτητα κλπ.
 
Την επομενη φορα που θα χρειαστειτε μηλοξυδο ειναι καλυτερα να το παρετε απο ενα καταστημα με βιολογικα προιοντα παρα να δινεται υπερδιπλασια χρηματα στην καθε Χ εταιρια.
 
@ΜΑΡΙΑαα Εψαξα για το συγκεκριμενο μηλοξυδο αλλα πουθενα δεν λεει οξυτητα κτλ!παντως ειναι δυνατο μονο η μυρωδια ειναι...Δεν εχω αποψη για αλλα μηλοξυδα αλλα την επομενη φορα θα κανω αυτο που λεει ο Αντωνης @Tony Forpus εχει δικιο και πιο οικονομικο ειναι και οι ανθρωποι θα ξερουν την οξυτητα κτλ ή θα γραφει και πανω στο μπουκαλι 😁
 
Back
Top