xrhstos220
PB New Member
Σημερα αγωρασα το φερτι βιτ για τις καρδερινες μου και διαβασα οτι 1 γρ στα 250 ml. Εγω ομως δεν εχω ποτιστρα 250 ml και εβαλα μιση μεζουρα σε 100 ml ποτιστρα. Υπαρχει καποιο προβλημα;
Ναι ακριβος σκευτικα και εγω αμεσως και εβαλα λιγο λιγοτερο απο το μισοΤην επόμενη φορά να βάλεις λίγο λιγότερο γιατί και τα 100ml τελικά είναι λίγο λιγότερο νομίζω, οπότε πας στο 1/3 όχι στο μισό.
Ποια είναι η προέλευση των πουλιών σου Χρήστο; Τα έχεις παρουσιάσει στο παρελθόν;για τις καρδερινες μου
https://community.petbirds.gr/threads/Ζευγαρι-καρδερινες.28459/Ποια είναι η προέλευση των πουλιών σου Χρήστο; Τα έχεις παρουσιάσει στο παρελθόν;
Σημερα αγωρασα το φερτι βιτ για τις καρδερινες μου και διαβασα οτι 1 γρ στα 250 ml. Εγω ομως δεν εχω ποτιστρα 250 ml και εβαλα μιση μεζουρα σε 100 ml ποτιστρα. Υπαρχει καποιο προβλημα;
Γιατι δεν την τρωνε τοσο την αυγοτροφηΓιατί δεν βάζεις καλύτερα 1 μεζούρα σε 100 γραμμάρια μαλακής αυγοτροφής;
Γιατι δεν την τρωνε τοσο την αυγοτροφη
Αν δεν τρώνε την αυγοτροφή που τους βάζεις, καλό θα ήταν να την αλλάξεις. Πρέπει να δίνουμε τροφές που αποδέχονται τα καναρίνια μας και τις τρώνε. :)Γιατι δεν την τρωνε τοσο την αυγοτροφη
Εχω αλλαξει 4Αν δεν τρώνε την αυγοτροφή που τους βάζεις, καλό θα ήταν να την αλλάξεις. Πρέπει να δίνουμε τροφές που αποδέχονται τα καναρίνια μας και τις τρώνε. :)
Ποιες μάρκες έχεις δώσει;Εχω αλλαξει 4
Στο νερό της ποτίστρας Γιάννη κι όχι της αυγοτροφής.διότι στο νερό λέγεται ότι δεν είναι και τόσο σταθερή ως προς τη σύστασή της, με άλλα λόγια μάλλον διασπάται εύκολα.
Γιατί, σου φάνηκε ότι έγραφα για νερό... αυγοτροφής;Στο νερό της ποτίστρας Γιάννη κι όχι της αυγοτροφής.
Αρχικά λόγω της ώρας, της βιασύνης και των πρωινών εκτροφικών υποχρεώσεων ναι...Γιατί, σου φάνηκε ότι έγραφα για νερό... αυγοτροφής;
Σιγά βρε Γιάννη, δεν έγινε και τίποτα! Όλα καλά.Αρχικά λόγω της ώρας, της βιασύνης και των πρωινών εκτροφικών υποχρεώσεων ναι...
Το ξαναδιάβασα... ζητώ συγνώμη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας