Συμπληρώματα Δοσολογία FERTI-VIT για ποτίστρα 100 ml

xrhstos220

PB New Member
Πόλη
Λάρισα
Σημερα αγωρασα το φερτι βιτ για τις καρδερινες μου και διαβασα οτι 1 γρ στα 250 ml. Εγω ομως δεν εχω ποτιστρα 250 ml και εβαλα μιση μεζουρα σε 100 ml ποτιστρα. Υπαρχει καποιο προβλημα;

Την επόμενη φορά να βάλεις λίγο λιγότερο γιατί και τα 100ml τελικά είναι λίγο λιγότερο νομίζω, οπότε πας στο 1/3 όχι στο μισό.
Ναι ακριβος σκευτικα και εγω αμεσως και εβαλα λιγο λιγοτερο απο το μισο

Σημερα αγωρασα το φερτι βιτ για τις καρδερινες μου και διαβασα οτι 1 γρ στα 250 ml. Εγω ομως δεν εχω ποτιστρα 250 ml και εβαλα μιση μεζουρα σε 100 ml ποτιστρα. Υπαρχει καποιο προβλημα;

Γιατί δεν βάζεις καλύτερα 1 μεζούρα σε 100 γραμμάρια μαλακής αυγοτροφής;

Γιατι δεν την τρωνε τοσο την αυγοτροφη
Αν δεν τρώνε την αυγοτροφή που τους βάζεις, καλό θα ήταν να την αλλάξεις. Πρέπει να δίνουμε τροφές που αποδέχονται τα καναρίνια μας και τις τρώνε. :)

Γενικά πάντως Χρήστο, εφόσον η βιταμίνη είναι σε σκόνη και δίνεις αυγοτροφή, να προτιμάς να τη βάζεις στην τελευταία, διότι στο νερό λέγεται ότι δεν είναι και τόσο σταθερή ως προς τη σύστασή της, με άλλα λόγια μάλλον διασπάται εύκολα.
Επίσης, αν θέλεις ψάξε και βρες τις αυγοτροφές που ήδη έχεις δώσει και πες μας ποιες είναι, ώστε να μπορέσει κάποιος ειδικός στις καρδερίνες να σε κατευθύνει σε κάποια καλή με περισσότερη αποδοχή από τα πουλιά σου, και αυτό κάνε το όσο είναι καιρός, ώστε οι καρδερίνες σου να την αποδεχτούν, για να ταΐζουν μετά με αυτήν τους απογόνους τους.

διότι στο νερό λέγεται ότι δεν είναι και τόσο σταθερή ως προς τη σύστασή της, με άλλα λόγια μάλλον διασπάται εύκολα.
Στο νερό της ποτίστρας Γιάννη κι όχι της αυγοτροφής.

Γιατί, σου φάνηκε ότι έγραφα για νερό... αυγοτροφής;
Αρχικά λόγω της ώρας, της βιασύνης και των πρωινών εκτροφικών υποχρεώσεων ναι...
Το ξαναδιάβασα... ζητώ συγνώμη.

Αρχικά λόγω της ώρας, της βιασύνης και των πρωινών εκτροφικών υποχρεώσεων ναι...
Το ξαναδιάβασα... ζητώ συγνώμη.
Σιγά βρε Γιάννη, δεν έγινε και τίποτα! Όλα καλά.

Back