Ασθένειες Δοσολογία pulmusan για ακάρεα

Πόλη
Αθήνα
Παιδιά καλησπέρα

Αγόρασα ένα καναρίνι αρσενικό πριν μια εβδομάδα. Το διάλεξε η σύζυγος μου παρατηρώντας πολλά αρσενικά του petshop.O υπάλληλος του petshop της είπε ότι το συγκεκριμένο κελαηδά συχνά γι αυτό και το είχε μαρκάρει με μαρκαδόρο το κλουβί του μαζί με κάποια άλλα.
Τελικά το αγοράσαμε αλλά εδώ και μια εβδομάδα που το έχουμε σε καραντίνα αυτό κάθεται στο κλαδί του φουσκομένο, χάνει πτέρωμα και όταν προσπαθεί να κελαηδίσει βγαζει έναν ήχο σαν ''μουγκο'' φτέρνισμα(σαν να θέλει να φτύσει κάτι).Απο φαγητό τρώει σπόρους συσκευασμένους prestige, μήλο και παστελάκι.
Διαβάζοντας τα άρθρα και τα post μάλλον έχει ακάρεα. Έχω ήδη το pulmusan και διάβασα τις οδηγίες και λέει μια σταγόνα εξωτερικά στο δέρμα στη περιοχή της τραχείας και επανάληψη σε 4 εβδομάδες. Σε άλλα post κάποιοι πρότειναν μια σταγόνα απο το στόμα κάθε μία ή δύο εβδομάδες. Επίσης για το vetermec ξέρετε κάποιο petshop κοντά στο κέντρο της Αθήνας γιατί η κτηνιατρική α. Ε. είναι κάπως μακρυα απο εμένα;
Θα το πάω αύριο σε πτηνίατρο αλλά επειδή μπερδεύτηκα και αγχώθηκα γιατί βασανίζεται το καναρίνι θα ήθελα και τη γνώμη σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρήστος

Επίσης για το vetermec ξέρετε κάποιο petshop κοντά στο κέντρο της Αθήνας γιατί η κτηνιατρική α. Ε. είναι κάπως μακρυα απο εμένα; Χρήστος

Το VETERMEC μπορείς να το παραγγήλεις και απο φαρμακείο.

Back