Αναπαραγωγή Δυσχέρεια αναπαραγωγής καναρινιών

GiovanniTz

PB New Member
Εγγραφή
19 Μαρ 2019
Μηνύματα
14
Καλησπέρα στην ομάδα! Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ζευγαρώνουν τα καναρίνια μου. Τα έχω σε εξωτερικό χώρο τον τελευταίο μήνα και έκανα 2,5 μήνες προετοιμασία στον αρσενικό και 1,5 στο θηλυκό με αυγό και αυγοτροφή μερα παρά μέρα, χορταρικα κια φρουτα 3 φορές την εβδομάδα και πολυβιταμίνες στο νερό. Τα έχω σε ζευγαρώστρα με χώρισμα 1 μήνα περίπου κι ενώ έχω δει φιλιά και ταίσματα με το που τα ένωσα πριν 4 ημερες είδα οτι ο αρσενικός φοβάται το θηλυκό! Κάθε συμβουλή ακρως βοηθητική! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 
Φιλε και σε εσενα Χριστος Ανεστη ως προς το ζευγαρωμα των καναρινιων σου με τη μικρη μου εμπειρια τη συμπεριφορα που εχει το αρσενικο ειναι φυσιολογικη αν βεβαια εχουν ελθει σε επαφη. Επισης η καναρα ετοιμασε φωλια η οχι δεν ανσφερεις αλλιως αν δεν εγινε αυτο γιατι τα ενωσες.Βεβαια οι πλεον εμπειροι φιλοι εκτροφεις θα σε απαντησουν στο θεμα σου. Καλη συνεχεια..
 
Όχι δεν έκανε φωλιά, αλλα είπα να το δοκιμάσω μήπως και μπορέσω να διαπιστώσω κάτι... Και όχι δεν την έχει βατέψει... Μήπως να τα βάλω σε εσωτερικό χώρο; Γτ και ο καιρος δεν ειναι και στα καλυτερά του... Σ ευχαριστώ παντως!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οχι θα τα αφησεις στο εξωτερικο χωρο και θα τα χωρισεις. Αν η θυληκια δεις οτι ψαχνει υλικα για φωλια δωστης και οταν ετοιμασει βαλε παλι τον αρσενικο. Καλο θα ειναι παντως να διαβασεις και το αρθρο αναπαραγωγης καναρινιων θα σε οφελησει σε ολη την διαρκεια της.
 
Το θηλυκο παρουσιαζει επιθετικη συμποεριφορα προς το αρσενικο;
Εχει δηλαδη λογο να την φοβαται;

Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αρσενικο το δευτερο;
Το δεύτερο είναι σίγουρα αρσενικό γιατί τον εχω κανα εξάμηνο και σε ξεκουφαίνει με το κελάηδημά του, δεν ξέρω ίσως φταίει το ότι το θηλυκό είναι λιγο πιο μεγαλόσωμο απο το αρσενικό, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω

Επιθετική συμπεριφορά π.χ. τρώει ο αρσενικός και με το που πάει κοντα το θηλυκο φεύγει τροχαδην και επίσης κπς φορές σαν να πάει να τον τσιμπήσει...
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι καθόλου! Αν την κυνηγούσε για να την βατεψει και αυτή δεν ηθελε καπως θα το εξηγούσα, αλλα τώρα ειναι λίγο μπερδεμα..
[automerge]1556475440[/automerge]

Εννοώ το ότι την φοβαται
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το να είναι μεγάλο σε ηλικία το θηλυκό ή να έχει προβλήματα υγείας, το έχεις ως ενδεχόμενο;
Για το πρόβλημα υγείας το σκέφτηκα κι εγώ. Οσο για το άλλο σκεφτηκα ακριβώς το αντίστροφο, το οτι ίσως ειναι μικρό... Εγώ αυτο πάντως να την φοβαται ο αρσενικός κατω απο αυτες τις συνθήκες (χωρις να την κυνηγαει να την βατεψει και αυτη να τον κυνηγαει γτ δεν θελει) πρωτη φορά μου συμβαίνει
 
Back
Top