Φροντίδα Δύο Κοκατίλ στο ίδιο κλουβί (47.50 x47.50 x 86cm)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης evagelia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

evagelia

PB New Member
Εγγραφή
19 Μαρ 2018
Μηνύματα
17
Πόλη
Αθήνα
κοκατίλ.webpΑγόρασα στις 7 Φεβρουαρίου το κοκατίλ της φωτογραφίας από pet shop. Μου είπαν ότι είναι αρσενικό 10 μηνών. Προσπαθούμε στην οικογένεια να το εκπαιδεύσουμε και προς το παρόν τρώει από το χέρι μας μέσα στο κλουβί του αυγό, μήλο και σπόρους. Σκέφτομαι να πάρω και ένα ήμερο θηλυκό μωρό και θα ήθελα να έχω την εμπειρία της αναπαραγωγής όταν μεγαλώσει.
Ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούν να είναι στο ίδιο κλουβί (47.50 x47.50 x 86cm) τώρα και αν η αναπαραγωγή μπορεί να γίνει μόνο μία φορά σε περίπτωση που για κάποιους λόγους δε θέλω να επαναληφθεί.
Ευχαριστώ
 
Καλως ηρθες στη παρεα μας! Το συγκεκριμενο κλουβι ειναι οριακο για δυο! Κανει σφυριγματα το πουλακι; Γιατι βασει μεταλλαξης δε μπορουμε να ξερουμε αν ειναι αρσενικο η θυληκο! Αν εχουμε δυο πουλακια αντιθετου φυλουπολυ πιθανο να αναπαραχθουν! Αν δε θελεις το πολυ πολυ αν κανουν αυγα δε θα αφηνεις να τα κλωσσησουν! Θα μπορουσες επισης να σκεφτεις το ενδεχομενο να παρεις ενα πουλακι του ιδιου φυλου για να μη μπλεξεις για αναπαραγωγη αν δε θες! Απλα θα ελεγα ευχαριστηθειτε λιγο αυτο στην οικογενεια και μετα παιρνετε αλλο!
 
Φοράει κάποιο δαχτυλίδι στο ποδαράκι του το πουλάκι που πήρατε;
Μόνο τότε θα μπορούσατε να προσδιορίσετε τη χρονιά που γεννήθηκε και όχι την ακριβή ημερομηνία... Εκτός αν από τους κωδικούς που γράφει το δαχτυλιδι του, βρείτε και έρθετε σε επαφή με τον εκτροφέα του και σας πει λεπτομερειες.

Κι εγω θα έλεγα να δουλεψετε λίγο παραπάνω τη μεταξύ σας σχέση με το παρόν πουλάκι και αργότερα βλέπετε για νέο στη συντροφιά σας.
 
Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας. Το πουλάκι κελαηδάει πάρα πολύ και προχωράει πολύ καλά η μεταξύ μας επικοινωνία. Τώρα το αφήνουμε και έξω από το κλουβί στο δωμάτιο και ευτυχώς μετά από αρκετή ώρα μπαίνει μόνο του μέσα στο κλουβί. Χάρηκα πολύ όταν ανέβηκε στο χέρι μου έξω από το κλουβί και έτρωγε μήλο. Για την ηλικία του αρκούμαι σε ό,τι μου είπαν γιατί δε φοράει δακτυλίδι. Το μόνο καλό ότι στο pet shop με ξέρουν πολύ καλά γιατί έχω πάνω από 10 χρόνια χρόνια ενυδρείο και έχουμε τακτική επικοινωνία
 
Back
Top