Φροντίδα Δύο θηλυκά στο ίδιο κλουβί τσακώνονται

Εγγραφή
17 Μαϊ 2018
Μηνύματα
985
Πόλη
Αθήνα
Μανα και κόρη θέλω να συγκατοίκηση στο ίδιο κλουβί.με την απευθείας σύνδεση τους τσακώθηκα.εβαλα χώρισμα για να συνηθίσουν η μια την άλλη.πως πρέπει να χειριστώ αυτη την κατάσταση?
 
Τι ηλικία έχει η κόρη; Αν είναι άνω των 7-8 μηνών, είσαι ασφαλής αν τις βάλεις απευθείας μαζί, αν είναι πιο μικρό το πουλάκι, τότε ίσως και να υποσιτιστεί. Το κλουβί συγκατοίκησης τι μήκος έχει; Περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 ταΐστρες;
 
Καλημέρα σε όλους.και βεβια υπάρχουν δυο ταιστρες .το κλουβί ειναι μια σαρανταρα ζευγαρωστρα.το μοκρο πουλακι ειναι γεννημενο Απρίλιο. Τωρα τις έχω με χώρισμα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Τάσο, όπως αντιλαμβάνεσαι το πουλάκι το μικρό (το ίδιο ισχύει βέβαια και για τη μαμά του), προκειμένου να αποκτήσει έναν δυνατό οργανισμό και καλή υγεία, χρειάζεται πιο πολύ χώρο για να πετά. Καλύτερα φυσικά θα ήταν να πετούσε στους...αιθέρες, παρόλα αυτά, ακόμα και ολόκληρη η 40ρα μου μοιάζει μικρή. Σου προτείνω λοιπόν να τις βάλεις σε μια (τουλάχιστον) 60ρα ζευγαρώστρα, χωρίς χώρισμα
 
Τωρα μολις τις ενωσα.δεν τρώγονται όπως εχθές αλλά την κυνηγάει λιγο η μανα.το χωριμσα ήταν προσωρινά για να συνηθίσουν το ένα το άλλο.λετε να έχω προβλήματα με την διατροφή?
 
Back
Top