Γενικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ είδα μέσα στη φωλιά τον πρώτο μου νεοσσό

ΜΑΚΗΣ Λ

PB New Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
33
Πόλη
Ναύπλιο
Απο εχθές είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είδα μέσα στη φωλιά τον πρώτο μου νεοσό, και σήμερα ακολούθησε ο δεύτερος. Είχα απογοητευτεί λόγω του ότι είχαν προηγηθεί τρεις γέννες με άσπορα αυγά στο πρώτο μου ζευγάρι, και το τρίτο δεν έχει φτιάξει ακόμα φωλιά (μπαλκονάτος βλέπετε).
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για τις πληροφορίες και τις γνώσεις που μας δίνετε. Θεωρώ ότι η ποιότητα ζώης των καναρινιών μου βελτιώθηκε αισθητά τον τελευταίο καιρό σε όλους τους τομείς, από την τροφή τους με καλύτερα πραγματα και πιο ολοκληρομένη διατροφή, μέχρι τις συνθήκες διαβίωσης μέσα στο κλουβί τους.
Εύχομαι να υπάρχουν πάντα τέτοια forum ώστε να βελτιώνεται η ποιότητα ζώης των φτερωτών φίλων μας.
 
Καλως ηρθαν τα μικρα σου! 🙂 Να σου ζησουν!Βαλτα και χαντρουλες, ματακια, σκορδα.. Που διωχνουν και τα.. Παρασιτα :DΚαι μολις μεγαλωσουν λιγο...)ξες θελουμε φωτογραφιες!
 
Καλορίζικα, συγχαρητήρια, να σου ζήσουν! Όταν μπορείς, ανέβασε fotos, να τα δούμε κι'εμείς να μεγαλώνουν! Με καλό και στο κλαδάκι τους! Μπράβο!
 
Καλημέρα,
νομίζω ότι αναφέρεις δύο θέματα τα οποία όταν τα μοιράζεσαι με άλλους πέρνουν μεγαλύτερη αξία. Αρχικά η "νέα ζωή" και ύστερα η διαπίστωση ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι χωρίς να τους έχουμε δεί, είναι πρόθυμοι να ακούσουν και να μοιραστούν τους προβληματισμούς μας... εύχομαι όλα αυτά τα χαμόγελα και οι ευχαριστίες να πληθένουν...

Φιλικά, Γιάννης
 
Τα πρώτα μου μωρά

:)Τελικά τα μικρά μου έγιναν 10 ημερών και έβγαλαν τις πρώτες τους φωτογραφίες.
 

Συνημμένα

  • DSC02839.webp
    DSC02839.webp
    59,1 KB · Προβολές: 62
  • DSC02840.webp
    DSC02840.webp
    43,2 KB · Προβολές: 63
Συγχαρητηρια. Να σου ζησουν.. Μαλινουακια ειναι;
 
Back
Top