Φροντίδα Είδη φυτών για φυσική προστασία σε κλούβα

tasioskis

PB Member
Εγγραφή
1 Μαρ 2018
Μηνύματα
901
Πόλη
Πάφος
Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι στη κλουβα που εχω εξω, στα πλαινα της να χρησιμοποιήσω φυσικη προστασια (απο αερα και νερο βροχης ) οσο μπορω και γινεται φυσικα. Εχω στο μυαλο μου για φυτο σε γλαστρα το οποιο θα τοποθετηθει και αριστερα και δεξια απο την κλουβα, τι ειδος φυτου προτεινετε;
 
Τασο εννοεις οτι η μονη προστασια που θα εχουν θα προερχεται απο το φυτο που θα βαλεις ή θα υπαρχει και κατι αλλο;
Γιατι αν ειναι το πρωτο θελεις κατι πολυ "δυνατο" και δεν ξερω αν θα σε καλυψει κιολας.
 
Αν μιλας για αρπακτικα εχω ηδη μεριμνησει, πιο πολυ για τον καιρο σκεφτομαι, που να φανταστεις ειμαι απο το 2002 στην Παφο, και δεν θυμαμαι χειμωνα με λιγοτερο απο 7 με 8 βαθμους κελσιου. Στο σημειο που ειναι η κλουβα, για να βραχει απο την βροχη, πρεπει η βροχη να πέφτει οριζοντια, για αυτο σκεφτομουν στα πλαγια να βαλω γλαστρες τυπου "δεντρακια" ετσι ωστε και αυτα να νοιωθουν σε καπως πιο "φυσικο" περιβαλλον.
 
Ισως καποιο πολυ πυκνο πευκοειδες η καποιο πλατυφυλλο.
Αν ειναι σε σημειο που θα το φτανουν θα πρεπει να προσεξεις να μην ειναι τοξικο.

Να πω την αληθεια δεν μου ερχεται καποιο φυτο στο μυαλο που θα μπορουσε να σου παρεχει την προστασια που ψαχνεις και παραλληλα να ηταν και "μεζες" τους.
 
Δυστυχώς δεν γνωρίζω ποιο φυτό θα ήταν κατάλληλο απλά ήθελα να πω ότι πρέπει να σκεφτείς τα κουνούπια σε περίπτωση που αποφασίσεις να βάλεις φυτά τριγύρω.
 
σκαναρω τον καταλογο της Βασιας, με εχει βοηθησει καπως, κυριε Σταυρο, εχω βαλει στην κλουβα σιτα για τα εντομα, οταν με το καλο ξεκαραντινιαστουν θα σας βαλω και φωτο.
 
Back
Top