καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθειά σας. εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω Lovebird. το προβλημά μου είναι οτι είμαι δύο μηνών έγκυος και φοβάμαι αν θα έχω κάποιο πρόβλημα
αν ξέρει κάποιος ας μου πεί

Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Εμένα η αδελφή μου είχε και 2 παπαγάλους και γάτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ομως για να είσαι ήσυχη ρώτα τον γυναικολόγο σου. :D Με το καλό το μωράκι σου :)καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθειά σας. εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω Lovebird. το προβλημά μου είναι οτι είμαι δύο μηνών έγκυος και φοβάμαι αν θα έχω κάποιο πρόβλημα
Είδες αυτό που σου είπα χθές, οτι το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου. Οπότε να έρθει με το καλό το μωράκι σου και μετά βλέπεις. Αυτό που προέχει είναι η υγεία του μωρού:)Πωλίνα μόλις ήρθα από τον γιατρό μου. Μου είπε καλό είναι να είμαι μακριά από ζωάκια μέχρι το μωρό μου να κάνει τα πρώτα εμβόλια για να έχει αντισώματα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας