Ασθένειες Είναι άρρωστο το κοκατίλ μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Panoz07
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Panoz07

PB New Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2021
Μηνύματα
78
Πόλη
Λιβαδειά
Καλημέρα σας παιδιά ! Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει μια διαφορά στην συμπεριφορά του Ρίκι του κοκατίλ μου..
Όταν πετάει και μετά κάθεται λαχανιαζει πάρα πολύ. Μερικές φορές κιόλας ενώ κάθεται ανοίγει το στόμα του. Βέβαια τρώει σπόρια και λαχανικά, πίνει, τραγουδάει για πολύ ώρα και αλληλεπιδραει πολύ μαζί μου. Το έκανε και τώρα το μεσημέρι αυτό αλλά με το που του έβαλα την πισίνα πήγε και έκανε μπάνιο και ήταν ήρεμος μετά. Ίδια συμπεριφορά σχεδόν είδα και στη χλόη (μπαντζι) η οποία συχνά ανοίγει τα φτερά της (μάλλον για να δροσιστεί?). Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ ζέστη εδώ στη Λιβαδειά αυτές τις μέρες και ειδικά στο δωμάτιο μου που δεν αερίζεται όπως θα έπρεπε. Οπότε μήπως είναι η ζέστη ? Δώστε μου τα φώτα σας και συγγνώμη για την πολυλογια μου !
 
Διαβάζοντας το μήνυμά σου και πριν προλάβω να διαβάσω για τη Χλόη, σκεφτόμουν το ζήτημα της ζέστης και επιπρόσθετα αναρωτήθηκα μήπως ο Ρίκι είναι κάπως υπέρβαρος. Θεωρώ ότι μάλλον αυτό είναι το θέμα, η ζέστη δλδ,.
Πόσο όμως καιρός τους έχεις; Διότι αν τους είχες και πέρυσι, στην αρχή που έπιασαν οι ζέστες στην περιοχή σου, θα πρέπει μάλλον να είχες παρατηρήσει ανάλογες συμπεριφορές.
 
@ianos τον Ρίκι τον έχω από πέρσι τοεη Αυγούστου που δεν είχε τόση ζέστη οπότε δεν παρατήρησα κάτι στη συμπεριφορά του. Την Χλόη την έχω απο το Νοέμβριο άρα δεν την έχω ξαναδεί να κάνει τέτοιο.
[automerge]1654003096[/automerge]
@Ledagcc ευτυχώς που δεν είναι κάποια αρρώστια. Θα κάνω όπως μου είπες ευχαριστώ πολύ!
 
Back
Top