Αναπαραγωγή Είναι έγκυος;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Tania
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Παιδια καλομεσημερι! Σημερα εβγαλα τα πουλια για την ασκηση τους και παρατηρησα πως η Ελενα εχει πρωτων

Τσαλακωμενα φτερα

και δευτερον:

Φουσκωμενη κοιλια

Μου περασαν δυο εκδοχες απο το μυαλο:

Αρρωστια

Εγκυμωσυνη

Επειδη θεωρησα πιο πιθανο το δευτερο θα ηθελα να μου πειτε! Αν μπορεσω θα σας κατεβασω και φωτο της!

Οταν λεω φουσκωμενη ''κοιλια'' δεν εννοω την κοιλια της! Εννοω το μερος οπου ειναι πιο πριν απο την ουρα,ξερετε λιγο πιο πριν απο τον πρωκτο!

τι ειναι η ελενα; Εμενα δυο-τρις μερες πρθν κανει το πρωτο αυγο και πριν κανει καθε αυγο η ροζα ετσι ηταν... Τους ειχες φωλια; Ειναι ο ρεξατη.. Καποια αλλαγη στη συμπεριφορα;

Η Ελενα ειναι ringneck parakeet 2 και κατι ετων! Δεν εχει καποια αλλα γη στη συμπεριφορα της, εκτος του οτι τρωει πολυ(παντα ετρωγε πολυ βεβαια αλλα τωρα περισσοτερο) και οτι ειναι πιο ησυχη!Φωλια δεν τους εσω αλλα εχω παρατηρησει πως ο Τιμ πηγαινει στον πατο του κλουβιου σχοιζει χαρτακια και προσπαθει να τα συγκεντρωσει!

τουε εχεις φωλια;τα εχει δει να ζευγαρωνου ή να στηνετε στον αρσενικο εστω και χωρις αποτελεσμα;
αν εχει αυγο δε λιγες μερες θα ξερεις. 🙂

τι να πω.. Πολυ πιθανο να εχεις αυγο. Γιατι δεν τους βαζεις φωλια/δεν θελεις μωρα;

Τανία εάν δεν Βάλης φωλιά στους παπαγάλους δεν θα σου κάνουν αυγά, το να μαζεύουν χαρτιά δεν σημαίνει ότι θα σου γενούν και αυγά.
Πριν τρις μίνες σου είπα τι και πώς να το κανείς και δεν με άκουσες κάντο τώρα

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες! Μανολη ευχαριστω και για τις πληροφοριες! Τις θυμαμαι ολες απλα δεν πιστευα πως ηταν η καταλληλη εποχη να τις ακολουθησω! 🙂

Τανια αφού έχεις το ζευγαράκι και τα βλέπεις να ζευγαρονου που είναι δύσκολο να έχεις δυο παπαγάλους Ρινκνεκ και να σου βγει ζευγάρι, δεν είναι κρίμα να χάνεις τις γέννες άδικα και να ταλαίπωρης το ζευγάρι χωρίς λόγω.

• Like
Αντιδράσεις: Tania
Back