Γενικά Είναι αλήθεια ότι οι african grey δεν μιλάνε στην κουζίνα;

Hadjicostas

Πρώην ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ
Εγγραφή
3 Νοε 2008
Μηνύματα
234
Πόλη
Λάρνακα
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ; ρωτώ τους φίλους αν είναι αλήθεια ότι αν έχεις ενα African Grey στην κουζίνα του σπιτιού σου και μυρίζει από μαγειρειές που κάνεις δεν μιλάει ποτέ ; Το άκουσα και δεν ξέρω αν αληθεύει;
 
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Αναρωτιέμαι μόνο αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μήπως οφείλεται κατά κάποιον τρόπο σε αυτό; Teflon Ο σιωπηλός δολοφόνος
 
Δεν υφισταται τετοιο θεμα διοτι δεν εχει καμια βαση. Οι κινδυνοι απο ενα πουλι που βρισκεται στην κουζινα οταν μαγειρευει καποιος ειναι αλλοι.

Σιγουρα το teflon οπως ειπε ο Σταυρος αλλα και το να καει ενα πουλι κατα λαθος εαν κυκλοφορει μεσα στο σπιτι χωρις ελεγχο.
 
Η κουζίνα δεν είναι ότι καλύτερο για να έχεις τον παπαγάλο, με τους υδρατμους και την υγρασία που έχει μια κουζίνα. Εμένα η δική μου παντού μιλάει όταν έχει τα κέφια της.
 
Σας ευχαριστώ παιδιά.. Κάποτε είναι και λόγια φαίνεται που δεν στέκουν..
 
Σας ευχαριστώ παιδιά.. Κάποτε είναι και λόγια φαίνεται που δεν στέκουν..
Δεν κατάλαβες! Στέκουν και καλοστέκουν! Kατά τη γνώμη μου δεν επιτρέπεται να μείνουν στην κουζίνα καθόλου όταν μαγειρεύουμε, ούτε να περάσουν, με φούρνο & εστίες ανοικτές, -επικινδυνότητα- κατσαρόλες με υδρατμούς, μυρωδιές, υγρασία, αναθυμιάσεις από σκεύη, teflon κ.ά. Εδώ εμείς ενοχλούμαστε, πόσο μάλλον ένα πουλάκι με το "ευαίσθητο - ευπαθές" αναπνευστικό σύστημα που διαθέτει. Όποιος σου το είπε ήταν λιγότερο κατηγορηματικός! Θα σου το βεβαιώσει και πτηνίατρος!
 
Δεν ξερω αν καταλαβα σωστα αλλα το θεμα ειχε ως σκοπο για να καταλαβεις το αν ειναι η κουζινα καταλληλος χωρος για να μενει μονιμα εκει ο παπαγαλος σου; Εαν προκειται επ' αυτου τοτε οχι δεν ειναι εκει ο καταλληλος χωρος. Οταν δεν μαγειρευετε ομως και πεταξει η θελει να ψαξει το χωρο και παει στην κουζινα ενω δεν λειτουργει η ηλεκτικη κουζινα η τον κρατατε και παει μαζι σας, δε νομιζω οτι πειραζει.
 
Εξαρτάται παιδιά και πόσο συχνά χρησιμοποιείται η κουζίνα.. Δεν μιλάμε και για κουζίνα εστιατορίου.. Εννοείτε.. Αλλα θα προσέχω από το telfon κυρίως.. Πολύ καλές οι συμβουλές σας και χρήσιμες.
 
μιλαει οπου του κανει κεφι και στη κουζινα
απλα για τους προαναφερθεντες λογους δεν πρεπει να βρισκετε εκει(ωρες που μαγειρευετε)
 
Back
Top