Αναπαραγωγή Είναι απαραίτητη η ζευγαρώστρα στους παπαγάλους;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Steve 14
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Steve 14

PB New Member
Εγγραφή
1 Απρ 2018
Μηνύματα
39
Πόλη
Νίκαια
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η σημασια της ζευγαρώματος στους παπαγάλους. Τους φέρνει πιο κοντά;Δηλαδή αν τα έχεις σε αλλο κλουβί υπάρχει πρόβλημα;υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας; Τι πρόβλημα.
 
Αν και το ερώτημά σου ειναι γενικό, πες μας για τι ειδους παπαγάλους μιλάμε..
Η ζευγαρωστρα δίνει :
Δυνατότητα χωρισμού των πτηνών, γεννητόρων και απογόνων
Δυνατότητα χώρου
Δυνατότητα ήπιας γνωριμίας κι αποδοχής
Πλαϊνές πόρτες για εφαρμογή εξωτερικής φωλιάς
Πιο πολλές θέσεις για ταΐστρες κλπ
 
Εχω δυο κακαρικια.έχουν έρθει πολύ κοντά.έγιναν προσπάθειες αναπαραγωγής ταιζονται συνέχεια. Τους έχω βάλει φωλιά και μπαίνουν αρκετά συχνά.Απλά είμαι λίγο αρχαριος σε αναπαραγωγή και είμαι στην περίοδο που τα ψάχνω.
 
Υπάρχει ένα μέγεθος 76χ46χ45. Βέβαια χωρίς χώρισμα στη μέση. Οι πιο μεγάλοι παπαγάλοι που αναπαράγονται;απλά θέλω να μάθω αν είναι αναγκαία η αλλαγή κλουβιού.
 
αν οι διαστασεις ειναι σωστες για δυο πουλακια δε παιζει ρολο αν θα ειναι ζευγαρωστρα η ενα αλλο κλουβι! Οι πιο μεγαλοι παπαγαλοι ανα παραγονται σε μεγαλα κλουβια η και κλουβες φυσικα! Επισης δε καταλαβαινω ο τιτλος εχει σχεση εχει με το θεμα;
 
Καλημέρα απλά λόγω κινητού μου κανει διορθώσεις σε λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξικό. Μιλάω για ζευγαρωστρες. Τα είχα σε ενα αλλο κλουβί 80χ40πχ40 όπου 80είναι το ύψος. Και επειδή έχουν αρχίσει τα ζευγαρώματα μου είπαν ότι πρέπει να τα βάλω σε οριζόντιο κλουβί τύπου ζευγαρωστρα.Απλά ότι θα έχουν θεμα χωρητικότητας.
 
Back
Top