Φροντίδα Είναι απαραίτητο να βάζω ακούσματα YouTube στο νέο μου Tibrado;

Στρατος38

PB New Member
Εγγραφή
18 Απρ 2018
Μηνύματα
318
Πόλη
Σέρρες
Καλησπέρα σε όλους είπα τέλος τα καναρίνια για μένα αλλά μπαααα.. Τέλος πάντων λοιπόν το θέμα είναι πως με κάποια ειδη καναρινιών έχω μια μικρή εμπειρία αλλά με τριμπαντο ποτε τώρα πριν μια εβδομάδα απόκτησα έναν νέο φίλο γιατί το αφεντικό του βαρέθηκε έβγαλε γεννα και ήταν πολύ παραμελημένα τα καναρινακια και έτσι 3 άτομα τα πήραμε γιατί δεν είχαν ελπίδες εκεί... Το πουλάκι είναι νέο σε ηλικία έχει πολύ καλή φωνή με πολλά γυρίσματα αλλα τραγουδάει πολυ λίγο και η απορία μου είναι μήπως θέλει παρέα μήπως ακούσματα you tube ξέρω γω ή κάτι διαφορετικό λόγο είδους?
 
Στρατό τι ηλικίας ειναι το πουλί; Κανονικά εκπαιδεύονται από τη γέννηση τους έως περίπου 6-7 μηνών και ειναι επιδεικτικά σε εκπαίδευση και στην πρώτη ετήσια πτερορροιά τους. Στο site της ΕΛΙΤ υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις πρότυπα μοτίβο για τη ράτσα και να του τα βάζεις οπωσδήποτε πρωί κατα την αφύπνιση του και το σούρουπο πριν κοιμηθεί, και αν θέλεις πολλές ακόμα ώρες της ημέρας.
Να το χαιρεσαι και πολυ καλά έκανες που ανέλαβες τη φροντίδα του.
 
Ευχαριστώ πολύ τώρα αυτός είχε ένα ζευγάρι παρατημένο μέσα στο κοτετσι του με ένα τσουβάλι τροφή και ενα κουβα νερό τώρα καθαριότητα και τέτοια τίποτα οπότε υπολογίζω ότι γεννήθηκε Απρίλιο...
 
Το πουλάκι είναι νέο σε ηλικία έχει πολύ καλή φωνή με πολλά γυρίσματα αλλα τραγουδάει πολυ λίγο και η απορία μου είναι μήπως θέλει παρέα μήπως ακούσματα you tube ξέρω γω ή κάτι διαφορετικό λόγο είδους?
Όχι, δεν χρειάζεται απαραίτητα παρέα. Είναι μια χαρά όπως το έχεις.

Κατά τα άλλα, όσα αναφέρει ο Γιάννης στο προηγούμενο μήνυμα, είναι σωστά. Κατά την άποψή μου όμως, δεν χρειάζεται να σε απασχολούν τα τυπικά. Η τήρηση του προτύπου στα καναρίνια φωνής αφορά στους διαγωνισμούς. Εφόσον αυτό που ακούς από το πουλάκι σε ικανοποιεί, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο από το να το φροντίζεις σωστά για να μπορεί να σου κελαηδά για καιρό.
 
Ευχαριστώ πολύ τώρα αυτός είχε ένα ζευγάρι παρατημένο μέσα στο κοτετσι του με ένα τσουβάλι τροφή και ενα κουβα νερό τώρα καθαριότητα και τέτοια τίποτα οπότε υπολογίζω ότι γεννήθηκε Απρίλιο...
Μήπως να ζητήσετε με τους άλλους και το ζευγάρι που ζει στο κοτέτσι; Καλό θα κάνετε.
 
Back
Top