Γειά σας θα ήθελα να μου πείτε αν ο παπαγάλος της εικόνας είναι η αρσενικό ή θυληκο

Τι εννοείς;Υπάρχει κάποιος εκτροφειας γτ θέλω να πάρω ημερο παπαγάλο;
Τι είναι για να στο στείλει ταχυδρομικώς; Γράμμα; Αν είναι δυνατόν.. Ζωάκι είναι και δεν μπορεί να ταξιδέψει μόνο του τόσες ώρες.. ή θα πας εσύ από κει να το πάρεις εσύ και να δεις σε τι συνθήκες μεγάλωσε ή θα βρεις έναν εκτροφέα στην Αθήνα..δεν ξέρει αμα μπορεί να μου τον στείλει ταχυδρομικώς
Μιχάλη αφού είναι 40 ευρώ (θεωρώ πως είναι πολύ χαμηλή η τιμή ) πήγαινε με τους γονείς σου οδικώς να δείτε και τις Σέρρες και να δείτε που μεγάλωσε το μικρό και να το πάρετε σπίτι σας.. Μην πάρεις γουρούνι στο σακί... Μπορεί να σου βγει οικονομικά, αλλά μετά θα το πληρώσεις πολύ ακριβά!Παιδιά έχω ψάξει Πάρα πολύ αλλά έχω βρει μόνο αυτόν μου το δίνει 40 ευρώ ημερο γτ και γω τόσα μπορώ αν κάποιος μπορεί να μου δώσει ένα αρσενικό κοκατιλ ημερο μέχρι 40 ευρώ ας μου πει σε παρακαλώ
Τον τίτλο που θα αντιπροσωπεύει καλύτερα την ερώτηση που πρόκειται να κάνεις. Το θέμα πρέπει να δημοσιευθεί στο φόρουμ των αγγελιών αγοράς.τι τίτλο όμως θα βάλω;
η μετάλλαξη ειναι Cinnamon και αν το πουλι ειναι 5 μηνων σιγουρα δεν μπορεις να ξερεις το φυλο απο το φτερωμα του.Γειά σας θα ήθελα να μου πείτε αν ο παπαγάλος της εικόνας είναι η αρσενικό ή θυληκο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας