Αναπαραγωγή Είναι αρσενικό ή θηλυκό το μικρό καναρινάκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης glafkos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

glafkos

PB Member
Εγγραφή
11 Ιουν 2006
Μηνύματα
347
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα το ζευγάρι μου έχει κάνει ενα μικρό το οποίο είναι 23 ήμερων πως μπορώ να καταλάβω εαν ε'ιναι αρσενικο η θυληκό; Το μόνο που έχω συγκρίσιμο είναι το χρώμα του το οποίο μοιάζει με της μάνας του αυτό φτάνει για να πεί κανείς οτι είναι θυληκο;

Ευχαριστω εκ των προτέρων
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΓΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΧΑΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ 😀

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ...
ΤΙ ΖΕΥΓΑΡΙ; ΤΙ ΡΑΤΣΑ;
ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΜΩΡΑ .
ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΑ ΜΕ ΕΚΑΨΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΟΤΑΝ ΚΕΛΑΙΔΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΓΑ .
ΑΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
 
Aγαπητε Γιαννη το ζευγαρι που εχω ειναι μαλινουα
 
TOTE ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ .
ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΜΑΛΙΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΡΖ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΝΩ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΧΙΟΝΕ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΕΛΑΙΔΙΣΜΑΤΑ
 
Kαλησπέρα φίλε μου,
νομίζω πως τα αρσενικά από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες αρχίζουν να κελαηδάνε σε αντίθεση με τα θηλυκά που είναι πιο σιωπηλά. Κάποτε μου δώσανε ένα μικρό καναρίνι, μόλις βγήκε από την φωλιά του, και κελαηδούσε μετά από λίγες εβδομάδες ασταμάτητα.

Εγώ το περασμένο Σάββατο αγόρασα από ένα πετ ένα θηλυκό, και ρώτησα τον τύπο εκεί να μου δείξει πως ξεχωρίζει τα αρσενικά από τα θηλυκά. Φαινομενικά είναι εύκολο, όπως μου το δειξε και το είδα, υπάρχει διαφορά αν τα γυρίσεις και τα δεις από κάτω. Τώρα όταν το εφαρμόσω και γω ελπίζω να έχω καλά αποτελέσματα. Δεν μπορώ με λόγια να σου εξηγήσω τις διαφορές, πρέπει να πας σε έναν έμπειρο και να σου δείξει για να καταλάβεις ακριβώς, να το δεις με τα μάτια σου.

Εξάλλου υπάρχει μέσα στο site του malinois canary και σχετικό άρθρο που αναφέρεται στην διάκριση φύλου (αν δεν το χεις δει).

Καλή επιτυχία!
 
Back
Top