Διατροφή Είναι αυτό αυγοτροφή;

PanagiotisAgrinio

PB Member
Εγγραφή
8 Απρ 2020
Μηνύματα
518
Πόλη
Αγρίνιο
Καλησπέρα, πριν καμιά εβδομάδα αγόρασα μια συσκευασία που μου πρότεινε ο πετσοπας λέγοντας ότι είναι αυγοτροφη(είναι συσκευασμένη αλλά δεν θυμάμαι μάρκα γιατί πετάω τα κουτιά και τα βάζω σε δοχεία) Από ότι διάβασα μάλλον πρόκειται για τριμμένο μπισκότο ή κέικ κάτι τέτοιο με νιζερ(μυρίζει σαν φρούτο-κέικ πάρα σαν αυγό).
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20200705_230110_com.android.gallery3d.webp
    Screenshot_20200705_230110_com.android.gallery3d.webp
    23,9 KB · Προβολές: 35
Το καλύτερο Παναγιώτη είναι να δώσεις αυγό δεν χρειάζεται να αγοράσεις αυγοτροφη.. Δόξα το Θεό στον τόπο μας βρίσκεις και φρέσκα αυγά. Εγώ αυτό κάνω για το καναρίνι και το παπαγαλάκι μου. Πιστεύω η αυγοτροφη είναι περισσότερο αναγκαία όταν είσαι εκτροφεας..
 
@Omorfoulis Δε λέω αυγά έχουμε άλλα το μισο αυγό το πετάω πάντα και κρίμα μου έρχεται γιατί φοβάμαι μην αλλοιωθεί ενώ με αυγοτροφη την κρατάω και μια μέρα - μια μισή. Σκεφτομαι να φτιάξω μια σπιτική, βρήκα μια συνταγή από τον @Tony Forpus μου φάνηκε εύκολη και νόστιμη. :p
 
μου πρότεινε ο πετσοπας λέγοντας ότι είναι αυγοτροφη(είναι συσκευασμένη αλλά δεν θυμάμαι μάρκα γιατί πετάω τα κουτιά και τα βάζω σε δοχεία)
Δύσκολο να καταλάβεις τι ακριβώς είναι από μια φωτογραφία. Αν θέλεις και εφόσον θυμάσαι τη συσκευασία, ψάξε εδώ https://petbirds.gr/product-category/birds/foods/eggfoods/ αλλά και στο ίντερνετ μήπως τη βρεις και πες μας για να σου πούνε την άποψή τους όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει.
 
Είναι αυγοτροφή που δεν έχει πολύ υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης, αυτό δηλαδή που ενδιαφέρει περισσότερο όταν χρησιμοποιούμε αυγοτροφές.


Θα σου πρότεινα να δίνεις σφιχτοβρασμένο αυγουλάκι ή αν θέλεις σώνει και καλά να δίνεις αυγοτροφή, να προτιμήσεις μια με υψηλότερο ποσοστό πρωτεΐνης και όσο το δυνατόν λιγότερα γλυκαντικά και χρωστικά πρόσθετα.
 
Back
Top