Αναπαραγωγή Είναι δυνατόν να είναι έτοιμη από τώρα για αναπαραγωγή;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tassos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

tassos

PB Member
Εγγραφή
6 Απρ 2008
Μηνύματα
215
Πόλη
Ρόδος
καλησπέρα σε όλους! Ρε παιδιά είναι δυνατόν από τώρα κανάρα να είναι έτοιμη για αναπαραγωγή; Εγώ είχα σκοπό σε λίγο καιρό να αρχίσω την διαδικασία αναπαραγωγής και βλεπώ σήμερα κανάρα να κρατάει εφημερίδα και μετά να την βάζει μέσα στην ταίστρα και να κάθεται κ αυτή μέσα. Την κοίταξα να δω αν είναι πυρωμένη αλλά μπα...Ψόφια πράματα. Κανονική. Και το αξιοπερίεργο είναι ότι εκεί που την έχω τόσο καιρό ούτε ζέστη πολύ έχει για να πω ότι μπέρδεψε τις εποχές. Μήπως να ξεκινήσω διαδικασία αναπαραγωγής με ζευγαρώστρες κτλ;και αν αυτή είναι έτοιμη αλλά ο αρσενικός όχι ακόμη; Σίγουρα θα γεννήσει αυτή άσπορα αυγά κ παέι μια γέννα τζάμπα ε;
 
:)

Γεια σου φίλε. Και βεβαια ειναι δυνατόν. Αν δεν τα εχεις εξψ να ξέρει ποτε ακριβώς δύει και ανατελει ο ηλιος γιατι όχι. Και κατι αλλο ποθ συζητούσα με ενα φίλο.φετος ολα πάνε πιο γρήγορα. Δεν εχει κανει τα περσινά κρύα! Μετρημένα στα δάχτυλα.. Οπότε παρακολούθησετην... Και αν ναι ειναι πυρωμένη.. Βαλε την με εναν καναρο πυρωμένο που κελαιδά καλα. Ετοιμασετα ομος λίγο. Βαλε αυγουλάκι. Καλη χρονια να εχεις με τα καναρακια σου.
 
Για αρχή αφαίρεσε την εφημερίδα. Είναι άκρως τοξική και ακατάλληλη. Δοκίμασε χαρτί κουζίνας ή καλύτερα άμμο υγειηνής (συσκευασμένη καλύτερα γιατί ποτέ δεν ξέρεις). Για αναπαραγωγή αν δεν τα έχεις μέσα μη δοκιμάσεις. Διαφορετικά βάλτα σε ζευγαρώστρα με χώρισμα ανάμεσα και ξεκίνησε πρόγραμμα διατροφής ενισχυμένο με πολυβιταμίνες και πρωτεϊνες. Επιπλέον φρόντισε καθημερινά στο δωμάτιο που τα έχεις να έχει φως από τις 0700 - 2100 για να πυρώσουν. Πολλές πληροφορίες υπάρχουν εδώ: Αναπαραγωγη καναρινιών, παπαγάλων, ωδικών κατοικίδιων πουλιών
 
συμφωνω με τα παιδια. Κι εγω τα εχω μεσα με τεχνητο φωτισμο και εχω ξεκινησει προετοιμασια εδω και μια εβδομαδα τωρα και εχω τα ζευγαρια με χωρισμα στη μεση. Εκτος απο το φωτισμο βαζε συνεχεια αυγο και αυγοτροφη.
 
Για να εχεις μια καλη αναπαραγωγη θα πρεπει να ξεκινησεις προετοιμασια πιο μπροστα [περιπου μια βδομαδα]στα αρσενικα και μετα να συνεχεισης και στα δυο πριν τα βαλεις για ζευγαρωμα.
 
Back
Top