Διατροφή Είναι επιτρεπτό το tweeter's treats fruity jelly pots;

giannisvlg

PB Member
Εγγραφή
22 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.588
Πόλη
Αθήνα
Παιδια πηγα στο πετ και ειδα αυτα εδω και θελω να παρω ενα μονο μια φορα απο περιέργεια να δω την αντίδρασή των παπαγαλων μου εχει κανεις γνωμη.Δε θα ξανα παρω απλως θελω μια φορα ετσι απο περιέργεια γιατι ξερω οτι παχαίνει

20201113-222637.webp
 
Απλα θρλω να δω την αντίδρασή τους με αυτο το ζελε γι αυτο
Δε νομίζω να βρεις πολλούς εδώ μέσα που να δίνουν τέτοιο πράμα στα πουλιά τους, οπότε μάλλον θα μείνουμε με την απορία. Προσωπικά, δεν θα έδινα κάτι τέτοιο στα πουλιά μου.
 
Δε θα παρω λοιπον μη γινει τιποτα και τρεχω
Από αυτή την άποψη δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Δηλαδή δεν θα πάθει κάτι το πουλί αν του δώσεις, όπως δεν θα πάθεις κι εσύ αν τρως σουβλάκια συνεχόμενα επί μία εβδομάδα. Αν ζεις με σουβλάκια όμως, αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις ότι δεν έπρεπε.

Γενικά πάντως, τέτοιου είδους γλυκατζούρες τις αποφεύγουν όσοι είναι στοιχειωδώς ενημερωμένοι στο θέμα της διατροφής. Γίνεται νοοτροπία κατά κάποιο τρόπο οπότε δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να αναρωτηθούν... πως να είναι άραγε.
 
@giannisvlg μου το είχαν φέρει «δώρο» για τον Ρικι, με το που το άνοιξα είχε μια απίστευτη μυρωδιά αλλά μόλις το έπιασα... το πέταξα.Δεν είναι καθόλου καλά, ενταξει ο δικός μου έχει και ένα θεματάκι, δεν τρώει αν δεν δοκιμάσω και εγώ, όποτε δεν υπήρχε περίπτωση να το ακουμπήσει (αυτό φυσικά δεν κάνει να το φάω).
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι σαν τα φρουτάκια και τα σπορακια δεν έχει!
 
Back
Top