Διατροφή Είναι η Versele-laga Prestige Premium καλή τροφή για Parrotlet;

Sotisbill

PB New Member
Εγγραφή
23 Ιουν 2018
Μηνύματα
24
Πόλη
Ρόδος
Καλημέρα παιδιά ήδη έχω βρει μικρούλι parrotlet. Περιμένω πότε θα ταξιδέψει κάποιος να μου τον φέρει. Τωρα είμαι στην διαδικασία παραγγελίας τροφών και τα συναφή.Αυτη η τροφή είναι Οκ για parrotlet?
Versele-laga Prestige Premium.ή μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη από το zooplus γιατί από εκεί θα πάρω το κλουβί. Επισης θα πάρω αυγοτροφη και σουπιοκοκαλο.
 
Θες να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία της τροφής που θέλεις να αγοράσεις γιατί με το όνομα Versele-laga Prestige Premium υπάρχουν διάφορα μείγματα για διάφορετικά είδη παπαγάλων.
 
Τελικα πήρα αυτήν.Versele-laga prestige Big Parakeet και αυτήν JR Farm Individual.φωτογραφίες πώς ανεβάζω;

52287_PLA_jrfarm_Individual_Nymphensittich_1kg_5.webp 15524_pla_prestige_gro_sittich_4kg_3.webp
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τη πρώτη δεν την γνωρίζω οπότε δεν έχω γνώμη. Η δεύτερη αποτελεί το βασικό μείγμα της εκτροφής μου εδώ και 4 χρόνια οπότε τη γνωρίζω πολύ καλά. Έχει μεγάλη ποικιλία σπόρων, υψηλή αποδοχή από τα πάρροτλετ μου, δεν περιέχει "μπισκοτάκια" και έχει εξαιρετική αναλογία ποιότητας-τιμής. Στην ελληνική αγορά θα τη βρεις στην τιμή των 3,50 € περίπου τη συσκευασία του ενός κιλού. Έχοντας δοκιμάσει αρκετά μεγάλο ποσοστό τροφών για μεσαίους παπαγάλους από εταιρίες όπως Versele Laga, Deli Nature και Vitacraft στη συστήνω ανεπιφύλακτα. Καλό είναι να ρωτήσεις τον εκτροφέα σου τι τροφή ταΐζει τώρα το πουλάκι και να προμηθευτείς μια ποσότητα από αυτή για αρχή, έτσι ώστε να μην του έρθουν όλες οι αλλαγές μαζεμένες και σταδιακά την αλλάζεις.
 
Back
Top