Γενικά Είναι κάποια ράτσα το καναρίνι μου;

diamantenia

PB Member
Εγγραφή
24 Μαρ 2008
Μηνύματα
144
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σας, ανέβασα κ εγώ φωτογραφίες με τα δικά μου τα πουλάκια.:) Ένα καναρίνι, μια καρδερίνα κ ένα παπαγαλάκι. Δείτε τα κ πείτε μου αν σας αρέσουν!
Θα 'θελα όμως να ξέρω αν είναι κάποια ράτσα(ή αν μοιάζει με κάποια) το καναρινάκι μου. Παραθέτω μια από τις φωτογραφίες μου.

missing-image.png


Είναι περίπου 2 χρονών. Μας το χε δώσει κάποιος π ασχολιόταν ερασιτεχνικά κ είχε πάρα πολλά καναρίνια, αλλά το συγκεκριμένο το τσιμπούσανε άλλα αρσενικά ίσως. Τον Οκτώβριο του 2006 π μας το δώσανε ήτανε μικρούλη κ είχε τσιμπιές στα ποδαράκια του, αλλά έγινε γρήγορα καλά. Δεν έχει ζευγαρώσει ποτέ του. Κελαηδάει αρκετά όμορφα.:) Φυσικά δεν ασχολούμαι με δακτυλίδια.
 
δεν φαινετε να ειναι καποια συγκεκριμενη ρατσα ισως να μην ειναι καθαροαιμο αλλα ειναι ενα πολυ ομορφο πουλακι. Να το χαιρεσε.


Σε ευχαριστώ πολύ. Κ μένα δεν με ενδιαφέρει να ναι κάποια ράτσας, απλά για να ξέρω. Το gloster π είχα έμαθα ότι ήταν gloster αφότου το χασα κ τώρα έχω ρίξει όλη μου την προσοχή σε αυτό το καναρινάκι π μου 'μεινε.
 
Το καναρινι σου δεν ειναι τυπου ουτε και καθαροαιμο χρωματος κιτρινου εντονου λογω του στιγματος στο σβερκο. Εαν εχει χαμηλο κελαηδημα απο την μαυρη ρηγα στον σβερκο το οποιο ειναι χαρακτηριστικο, μπορει να ειναι :) μαλινουα.
Περιμενουμε καποιο βιντεο με την φωνη του.
 
Back
Top