Διατροφή Είναι καλά τα Nutribird G14 pellets για κοκατίλ;

Vasiliki Vlahogianni

PB New Member
Εγγραφή
2 Ιουλ 2021
Μηνύματα
32
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα πήρα αυτά τα pellet τελευταία να δοκιμάσω για τα κοκατιλ και τους αρέσουν αρκετά έχετε εμπειρία με αυτά είναι καλά να τους δίνω ; Είχα πάρει παλιότερα τα psittacus που ξέρω πως είναι καλά αλλά δεν τους άρεσαν. Τους δίνω μαζί και σπόρια και φρέσκα λαχανικά αλλά το ψάχνω ακόμα για τα pellet.
 

Συνημμένα

  • 287.webp
    287.webp
    45,2 KB · Προβολές: 8
Η εταίρεία είναι καλή και ποιοτική στον χώρο των τροφών για πουλιά. Είχα δοκιμάσει τα πελετς της πριν αρκετά χρόνια αλλά δεν έμεινα σε αυτά καθώς ο παπαγάλος που είχα τότε δεν ενδιφέρθηκε καθόλου. Αφού τα τρώνε τα πουλιά σου, θα συνέχιζα να τα δίνω όπως ακριβώς κάνεις, μαζί με σπόρια και φρέσκες τροφές.
 
Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δώσω τα συγκεκριμένα πέλλετ και στα budgies μου ως "συμπλήρωμα" στη διατροφή τους;
(Πρώτη μέρα δοκιμής στο κοκατιλ μου)
 
Ναι το γνωρίζω αλλά επειδή έχω τα συγκεκριμένα για το κοκατιλ, ρώτησα αν μπορώ να δώσω τα ίδια και στα budgie.
Είτε αυτούσια είτε αλεσμένα.
 
Καλησπερα, εχω αυτα τα pellets σε ενα μπολακι στο πατωμα του κλουβιου (montana madeira1) το οποιο εχει σχαρα κ απο κατω ανοιγμα οπου καταληγει σε στρωμα αμμου. Το κοκατικ τα παιρνει με το ραμφος του αλλα δεν μπορει να τα σπασει (2μιση μηνων) και οταν παει να τα αφησει κατω κ να τα ξαναδαγκωσει πεφτουν στο ανοιγμα της σχαρας και απο κατ στο στρωμα αμμου οποτε δεν μπορει να τα φαει. Υπαρχει καποια λυση;
 
Επειδή είναι μωρό ακόμα και είναι λίγο σκληρά μπορείς να τα αλέσεις είτε να τα σπάσεις σε μικρά κομματάκια ώστε να μπορεί να τα διαχειριστεί. Επίσης θα σου πρότεινα να το κάνεις και λίγο σαν παιχνίδι αν το μικρό σου είναι ήμερο, έτσι θα το δει και πιο θετικά.
Θέλει αρκετή υπομονή στην αρχή.
 
Back
Top