Διατροφή Είναι καλή η αυγοτροφή της cede για την ανατροφή νεοσσών;

giannisvlg

PB Member
Εγγραφή
22 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.588
Πόλη
Αθήνα
Το ζευγαρι κοκατιλ που εχω μου εχει χαρισει μεχρι στιγμης 2 αυγα.Ηθελα να ρωτησω αν ερθουν οι νεοσσοι με το καλο η cede αυγοτροφη κανει για την καλη ανατροφη των νεοσσων ψαχνω μια καλη αυγοτροφη.Θα έφτιαχνα μονος μου μια απλα θελω να αποφυγω μπελαδες αλλα αν μου προτείνετε καμια σπιτικη και ευκολη τοτε θα ειμαι ενταξει απλως θελω να μου πειτε την γνωμη σας και για την cede.

Cede premium eggfood allround
 
Γιάννη χωρίς παρεξήγηση αλλά προτού αφήσουμε τα πουλιά να προχωρήσουν σε αναπαραγωγή θα πρέπει να έχουμε επιλέξει ήδη μια αυγοτροφη του εμπορίου που θα τους αρέσει για να μπορούν να ταΐζουν αργότερα με αυτή τους νεοσσούς τους.
Όταν γεννιούνται τα αυγά σταματάμε την χορήγηση και την αρχίζουμε πάλι με το που δούμε τον πρώτο νεοσσό. Θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις τότε και μαζί με την αυγοτροφη να χορηγείς και πολύ καλά βρασμένο αυγό. Αυτή που έχεις επιλέξει είναι πολύ καλή.
 
@Γιαννης17 Εγω φταιω ξεχασα να το εκφρασω σωστα συγνωμη.Αυγοτροφη τρωνε την golden patee που την τρωνε παρα πολυ.Απλως εγω ρωτησα για να βρω μια που να ειναι καλη και για τα μωρα Σορρυ και παλι
 
Back
Top