Διατροφή Είναι καλή η αυγοτροφή Rio Parakeets & Parrots για το κοκατίλ μου;

iris the cocatiel_

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
Μου πρότειναν να πάρω αυτό εδώ για το κοκατιλ μου είναι καλό;

Συνημμένα

• 1000001385.webp
    1000001385.webp
    1,5 MB · Προβολές: 9
Ποιος σου την πρότεινε και τι είναι αυτό που θέλεις από μία αυγοτροφή; Πες μας δυο λόγια για αυτά για να σου απαντήσουμε πιο συγκεκριμένα.

Ποιος σου την πρότεινε και τι είναι αυτό που θέλεις από μία αυγοτροφή; Πες μας δυο λόγια για αυτά για να σου απαντήσουμε πιο συγκεκριμένα.
Μου είπε ένας φίλος ότι κάνει καλό στα φτερά και στο ανοσοποιητικό του παπαγάλου απλα θέλω να ρωτήσω εσάς που έχετε παραπάνω γνώσεις να μου πείτε άμα κάνει και για πια χρήση κάνει

Δεν υπάρχουν μεμονωμένα προϊόντα που κάνουν θαύματα. Η χρήση ποιοτικών προϊόντων σε ένα σωστό πρόγραμμα φροντίδας είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Το συγκεκριμένο είναι ένα προϊόν μεσαίας κατηγορίες που είναι καλύτερο από οτιδήποτε χύμα που δεν γνωρίζεις από που προέρχεται.

Δεν υπάρχουν μεμονωμένα προϊόντα που κάνουν θαύματα. Η χρήση ποιοτικών προϊόντων σε ένα σωστό πρόγραμμα φροντίδας είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Το συγκεκριμένο είναι ένα προϊόν μεσαίας κατηγορίες που είναι καλύτερο από οτιδήποτε χύμα που δεν γνωρίζεις από που προέρχεται.
Οπότε είναι καλό από αυτό βάζω λίγο μέσα στην τροφή του η βάζω σε μια άλλη ταϊστρα

Back