Διατροφή Είναι οι βιταμίνες Rio απαραίτητες στα καναρίνια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kom

PB Member
Εγγραφή
31 Μαρ 2021
Μηνύματα
442
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σας, τις συγκεκριμένες βιταμίνες μου τις πρότεινε σημερα υπάλληλος σε pet shop. Οπως μου είπε ειναι απαραιτητες για την σωστή διατροφή του καναρινιου, πως βοηθάνε σαν τονωτικό του οργανισμού ολες τις εποχές και ενισχύουν τον οργανισμό του από ασθένειες.

RIO ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΛΛΕΤ ΓΙΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ 120G.
3.99€
rio.webp
Θα ήθελα την γνώμη σας αν κάποιος τις έχεις χρησιμοποιήσει και αν όντως ειναι απαραίτητο συμπλήρωμα για την διατροφή τους.
Ευχαριστώ
 
τις συγκεκριμένες βιταμίνες μου τις πρότεινε σημερα υπάλληλος σε pet shop... Θα ήθελα την γνώμη σας...
Δεν είναι από τους κορυφαίες που υπάρχουν. Είναι ένα τυπικό, όχι πολύ γνωστό σκεύασμα. Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αν έπρεπε να δώσω πολυβιταμίνες.

υπάλληλος σε pet shop. Οπως μου είπε ειναι απαραιτητες για την σωστή διατροφή του καναρινιου
Το μόνο απαραίτητο από αυτά που σου είπε είναι τα 3,99 € για το κατάστημα. Μια διατροφή όταν είναι σωστή δεν χρειάζονται συμπλήρωμα. Συμπληρώματα διατροφής χρειάζονται κατά περιόδους τα πουλιά που δεν διατρέφονται σωστά και αυτά που σε κάποιες περιόδους οι φυσικές τους δυνάμεις δεν αρκούν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του εκτροφέα.
 
Πήγα να πάρω τροφή συγκεκριμένα παίρνω την Manitoba premium και μου αντιπρότεινε μια αντίστοιχη της Rio. Δεν το σκέφτηκα καθόλου επειδή από ότι έχω διαβάσει εδω οι αλλαγές στην διατροφή στρεσαρουν τα καναρινια.
 
Την εταιρία Rio την προωθεί η συγκεκριμένη αλυσίδα πετ σοπ. Αυτή μου είχαν δώσει για τα budgie μου μαζί με μια κίτρινη βιταμίνη πατέ. Μετά αφού το έψαξα εδώ τους πήρα prestige και τους βαζω βραστό αυγό.
 
Συμφωνώ απόλυτα εγώ έκανα αλλαγή σε Manitoba και την τρώνε αρκετά επίσης ανοίγεις την συσκευασία και μυρίζει πολύ ωραία κάτι που στην προηγούμενη που μου πασαρα από το pet shop δεν ισχυε
 
@patrickios φαντάζομαι αναφέρεται σε αυτή που έγραψα εγω πιο πάνω την premium. Στο μεταξύ ψάχνοντας λιγο τις τροφές είδα κ την vitakraft menu η οποία μου φάνηκε πολύ καλη και πέρα από ποικιλία σπόρων περιλαμβάνει μέλι,μουρουνέλαιο και δεξτροζη.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Η συγκεκριμένη αλυσίδα (pet city) προωθεί συνεχώς την Rio και την vitakraft. Γνώμη μου όπως είπαν και φίλοι πιο πάνω manitoba, είτε άλλες εξίσου καλές και επώνυμες όπως versele laga, deli nature κτλ. Εμένα η vitakraft δεν είχε καθόλου αποδοχή και ήταν τίγκα στο ρουπσεν.
 
Back
Top