Φροντίδα Είναι οκ το κλουβί του κόνιουρού μου ή λίγο μικρό;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kleos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kleos

PB Member
Εγγραφή
14 Μαρ 2021
Μηνύματα
480
Πόλη
Αθήνα
Στο μεγάλο κλουβί που είχα έβαλα τα κοκατιλ μου όπου τα έδωσα σε έναν φίλο γιατι δε μπορούσα να τα βάλω άλλου. Εδώ έχω βάλει τον κονιουρο μου, πως σας φαίνεται κανονικό; Λίγο μικρο; Όποιος θέλει αλλη φωτογραφία για να διακρίνει ας μου πει και θα ανεβάσω. IMG_20210905_021901__01.webp
 
Γράψε και διαστάσεις για να σου πουν όσοι γνωρίζουν.
 
@HxC α δε γνωρίζω. Θα δω αν έχει μέτρο ο πατέρας μου να το μετρήσω αύριο.
 
Το κλουβί είναι μικρό. Εδώ δεν χωράει καλά καλά να βγει από την πόρτα.
Όμως γράψε μας και τις διαστάσεις για να είμαστε σίγουροι.
Όταν είχες τα κοκατιλ ποιο ήταν το κλουβί του; Μικροτερο να φανταστώ.
Να τον χαίρεσαι!
 
@Ιωάννης 2021 ναι όντως το πορτακι είναι λίγο μικρό αλλά χωράει εύκολα μπορώ να πω. Το κοκατιλ το είχα βάλει σε αυτό το κλουβί αλλά μόνο την περίοδο που το εκπαίδευα, αλλά όταν τα έδωσα στον φίλο μου τα ξαναέβαλα τα δύο μαζί στο τεράστιο που είχα. Οι διαστασεις του εικονιζόμενου είναι 40 εκ. το φάρδος, 55 το υψος, 40 το βαθος.
[automerge]1630846482[/automerge]
@HxC καλημέρα, το μετρήσαμε πριν από λίγο το κλουβί και οι διαστάσεις του είναι 40 εκ. το φάρδος, 55 το υψος, 40 το βαθος
 
  • OK
Αντιδράσεις: HxC
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ για τόσο μικρό μιλάμε ε; Και να σκεφτείς στο πετ σοπ που το είχα πάρει μας έλεγε ο πωλητης πως κάνει και για κοκατιλ το κλουβί. Είναι και σε έλλειψη τα κλουβιά μεσαίου μεγέθους από όσο έχω ρωτήσει αλλά τι να κάνουμε, θα του πάρω άλλο.
 
@takis1964 οκ 👍. Έχω και μια αλλη πατηθρα την οποία έβγαλα για να έχει περισσότερο χώρο μέσα και έχω βάλει ένα κλαδάκι το οποίο κάνει καλό στα πόδια του. Θα ξαναβάλω την άλλη πατηθρα και θα βάλω κοντά την ποτίστρα και το κεχρί. Ποτίστρα πάντως πήρα τη μεγάλη γιατί αυτή χωράει μόνο λόγω του ότι έχει αρκετό κενό μεταξύ των συρμάτων του κλουβιου.
[automerge]1630867804[/automerge]
@Φοίβος ευχαριστώ για την πρόταση αλλά προσωπικά δε συμφωνώ καθόλου στο να δώσω 270 ευρώ για ένα κλουβί επειδή έχει και καλά ένα όνομα. Και ένα καλό κινέζικο να πάρω μια χαρά είναι. Το προηγούμενο κλουβί που είχα βάλει μέσα τα δύο κοκατιλ τα οποία το έδωσα σε φίλο, ήταν κινέζικο αλλά τεράστιο με συρταρακι, σχάρα κτλ 25 ευρώ το είχα πάρει μόνο από πετ σοπ στην περιοχή μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα παιδιά. Είχα ρωτήσει πριν από κάτι μερες για το κλουβί του κονιουρου μου αν είναι εντάξει. Οι περισσότεροι είπαν πως είναι μικρό και ακατάλληλο όπως και οι πατηθρες. Σκέφτομαι να του πάρω καινούργιο από ένα καλό κατάστημα που είναι στην περιοχή μου. Έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο που είναι στις φωτογραφίες μιας και κλούβες μεγάλες τύπου Μοντάνα κτλ δε μπορώ και το βρίσκω υπερβολικό και όχι πολύ λογικό. Τέλος πάντων, αναγράφονται οι διαστάσεις τους και έχουν και τα δύο ξύλινες πατηθρες. Ξέρω το κλουβί Eva είναι πιο κατάλληλο και μεγάλο (έχω διαβάσει πως κάνει για κονιουρο) αλλά είναι πιο ακριβό. Το άλλο το Φαίδων είναι πιο φθηνό μισή τιμή αλλά είναι μικρότερο. Η είναι οκ οι διαστάσεις του λέτε για κονιουρο; Λέτε να πάρω το Eva; Ευχαριστώ.

20210909-212255.webp20210909-212155.webp
 
Συγνώμη παιδιά αλλά οι φωτογραφίες περικόπηκαν αφού τις ανέβασα δε ξέρω γιατί. Να γράψω τις διαστάσεις. Το Eva είναι 52×41×79 στα 82 ευρώ ενώ το Φαίδων μήκος 40 πλάτος 33 και ύψος 55 στα 39 ευρώ.
 
Προτείνω κάτι σε αυτά τα μεγέθη. Δεν είναι ακριβό σε σχέση με την τιμή του παπαγάλου αυτού.
Μετράει πάντα και τι σου αρέσει αισθητικά σε σχέση με το σπίτι σου. Όλοι τα ίδια κλούβια έχουν σχεδόν
με μικρές διαφορές σε διαθεσιμότητα και τιμή.
Κλουβί Παπαγάλου Conure
Kλουβί Παπαγάλου Tara
Pet Camelot Κλούβα Παπαγάλου
 
@Kleos Επειδη καταλαβαινω οτι το προβλημα ειναι οικονομικο θα σου προτεινα να κανεις οικονομια και να αγορασεις μια και καλη κατι που θα κρατησει και θα ειναι και το πουλακι σου αλλα και εσυ ευχαριστημενος. Αντικειμενικα δεν εχουν καμια σχεση τα κλουβια που εστειλες με τα κλουβια που σου προτειναν τα παιδια δεν μπορει να μην το βλεπεις και δεν ειναι ακριβοτερα επειδη ειναι ''μαρκες'' απλα προσφερουν περισσοτερα πραγματα.
 
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, να ενημερώσω πως αγόρασα τελικά το Carina, είναι παρόμοιο με αυτό που του είχα στην αρχή και τον βόλευε πολύ. Όλα μια χαρά.
 
Back
Top