Φροντίδα Είναι στραβή η πόρτα της ζευγαρώστρας που παρέλαβα σήμερα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης voxpaine
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

voxpaine

PB Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2021
Μηνύματα
400
Πόλη
Σπάρτη
καλησπέρα σήμερα παρέλαβα μια ζευγαρώστρα από το petmat και η δεξιά πόρτα μου φαίνεται οτι είναι λίγο στραβή. Υπάρχει θέμα ?
 

Συνημμένα

  • εικόνα_2021-09-09_172220.webp
    εικόνα_2021-09-09_172220.webp
    56,1 KB · Προβολές: 45
  • εικόνα_2021-09-09_172234.webp
    εικόνα_2021-09-09_172234.webp
    67,9 KB · Προβολές: 45
Δείχνει στραβή πάντως. Τώρα αν υπάρχει θέμα στο κλείσιμο θα το δεις εσυ κατά ποσό ειναι ασφαλές για να βάλεις πουλακια
 
edit: η πόρτα είναι λίγο στραβή (ήθελα να πω στο αρχικό ποστ η δεξιά πόρτα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που θα επισυνάψω) αλλά αφαιρέθηκα κατά την σύνταξη και δεν το πρόσεξα πως το έγραψα. Τώρα υπάρχει πιθανότητα το καναρίνι να παγιδευτεί εκεί ?
 
σήμερα παρέλαβα μια ζευγαρώστρα από το petmat
Να υποθέσω ότι την πρόσεξες αφού έφυγε ο διανομέας σωστά; Επειδή συνεργάζομαι με το συγκεκριμένο κατάστημα και τόσο ο υπεύθυνος όσο και ο διανομέας είναι πολύ συνεργάσιμοι, γιατί δεν το αναφέρεις, μήπως και στην αντικαταστήσουν;
 
@Stfns μένω Σπάρτη οπότε εμένα μου ήρθε με μεταφορική και το κουτί ανοίχθηκε όταν το έφερα στο σπίτι. Δυστυχώς ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα από εκεί και μάλλον και η τελευταία καθώς μια ποτίστρα, μια ταίστρα και 2 αυγοθήκες δεν μπήκαν ποτέ στο δέμα και από το μεσημέρι που το εντόπισα και τους ενημέρωσα οτι δεν τα έβαλαν μου είπαν οτι είτε σήμερα είτε αύριο θα με ενημερώσουν για το τι θα γίνει. Δεν τα γνωρίζω τα άτομα και δεν ξέρω αν θα το παραδεχτούν ή όχι αλλά η εικόνα που σχημάτισα για αυτό το μαγαζί δεν είναι και η καλύτερη και θα φροντίσω όταν θα έχω απάντησή τους να γράψω ένα ολοκληρωμένο review
 
Καλησπέρα ένα site (petstamolis) που παράγγειλα πριν λίγο καιρό μια κλούβα 60χ41χ42 μπορώ να πω πως ήταν άριστο οι ταιστρες και η ποτίστρα ήταν μέσα σε κουτάκι και η κλούβα ήταν τυλιγμένη με προστατευτικες φισαλιδες, και σε πολύ καλή τιμή, πήγα ρώτησα σε petshops επώνυμα και μη και οι τιμές ήταν υπερβολικές, στο συγκεκριμένο η κλούβα που πήρα έκανε μόλις 23€ και είναι η μοναδική η οποία βρήκα τόσο ευρύχωρη, το συστήνω ανεπιφύλακτα 😊
 
@voxpaine Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό και αντιλαμβάνομαι τα αρνητικά συναισθήματα που δημιουργούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα έπρεπε να είχε γίνει προσεκτικός έλεγχος, τόσο της παραγγελίας όσο και των προς αποστολή προϊόντων. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα reviews. Προς γνώση και συμμόρφωση. Εύχομαι να μην σου ξανασυμβεί και να υπάρξει αίσια έκβαση.
 
@voxpaine τι να πω... Δυστυχώς οι παραγγελίες μας διευκολύνουν από θέμα τρεξίματος αλλά υστερούν σε αξιοπιστία, και τα reviews δεν είναι και απόλυτα απλά έχεις πάνω κάτω μια γενική εικόνα.
 
@Akanthillis εγώ δεν έχω άλλη επιλογή μιας και μένω επαρχία
[automerge]1631207817[/automerge]
ξέρω οτι έχει ξεφύγει το θέμα αλλά μια ενημέρωση με κάλεσαν από το μαγαζί και λύθηκε το θέμα των πραγμάτων που δεν μπήκαν στο δέμα. Τώρα στα του θέματος λέτε να δέσω την πόρτα και να την καταργήσω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα προκύψει θέμα ?
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τώρα στα του θέματος λέτε να δέσω την πόρτα και να την καταργήσω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα προκύψει θέμα ?
Θα σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο το κατάστημα και να του εξηγήσεις ότι η πόρτα είναι στραβή, οπότε να σου αντικαταστήσουν το κλουβί με ένα άλλο που θα σου στείλουν με τα υπόλοιπα πράγματα.
 
@ianos εδώ για το θέμα των πραγμάτων που δεν έβαλαν (κόστος 4,70) πρότειναν να μου επιστρέψουν τα χρήματα για να μην χρειαστεί να πληρώσουν (θεωρώ) τα μεταφορικά. Τώρα αν τους πω αύριο ξέρετε χθες που μιλήσαμε δεν σας ανέφερα οτι το κλουβί που παρέλαβα έχει στραβή πόρτα θα με πιστέψουν ? και επιπλέον είναι και το θέμα κόστους μεταφορικής να επιστραφεί το παλιό και να έρθει το νέο. Ενδεχομένως να έκανα λάθος που δεν το ανέφερα εξ' αρχής αλλά τώρα δεν ξέρω αν με παίρνει να τους το πω
 
το κλουβί που παρέλαβα έχει στραβή πόρτα
Καλησπέρα.
Έχω αγοράσει πολλές φορές από το συγκεκριμένο pet shop διάφορα είδη χωρίς προβλήματα.
Να έχεις υπόψιν ότι το πρόβλημα στην πόρτα μπορεί να δημιουργήθηκε στην μεταφορική.
Είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα, άνοιξε την πόρτα 90 μοίρες και χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να δώσεις την κατάλληλη ένταση στην πόρτα έτσι ώστε να διορθωθεί η στρέβλωση, δεν υπάρχει φόβος να χαλάσει χειρότερα ή να σπάσει.
 
το δοκίμασα και μπορώ να πω οτι κατάφερα να την κάνω να κλείνει κατά 99% οπότε λογικά είμαι οκ
Σίγουρα είσαι οκ και αν ξαναπροσπαθήσεις θα πιάσεις το 100%.
Ανέβασε μια φωτογραφία.
 
Back
Top