Ασθένειες Είναι συνέχεια στο πάτο του κλουβιού

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης kimi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Λαμία
Η κανάρα μου εδω κ μήνα κάθεται συνέχει στο πάτο του κλουβιού κ πάντα στη συγκεκριμένη γωνία. Γιατί αραγε το κάνει αυτό; 😕

Kαλα ειναι κ τρωει κ νερακι πινει κ τσιτσιριζει. Μονο το χρωμα της εχει χασει!

Καθεται εκει με τις ωρες; Η πηγαινει καθεται λιγο και φευγει; Οι κουτσουλιες της ειναι κανονικες; Η αναπνοη της; Το κανει συγκεκριμενη ωρα της ημερας; 😕

Εαν συνεχισει αυτη τη συμπεριφορα καλο θα ειναι να τη δει ενας πτηνιατρος!

PetBirds Forum - Ανακοινώσεις στο Forum : Ασθένειες - Τραυματισμοί Καναρινιών

έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο;:)

το κανουν και εμενα τα Lovebirds που δεν τους εχω βαλει φωλια! Εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχουν ορεξη να ζευγαρωσουν γιατι πανε υλικα εκει! Παιζει να χει καμια σχεση με εσενα αυτο;

Καθεται εκει με τις ωρες; Η πηγαινει καθεται λιγο και φευγει; Οι κουτσουλιες της ειναι κανονικες; Η αναπνοη της; Το κανει συγκεκριμενη ωρα της ημερας; 😕

Εαν συνεχισει αυτη τη συμπεριφορα καλο θα ειναι να τη δει ενας πτηνιατρος!

Δεν το κανει συνηθισμενες ωρες. Οποτε την πιανει Τρωει κ πινει κανονικα. Και οι κουτσουλιες της ειναι καλες. Κανει συνεχεια ουικ κ ουικ. Ισως να ειναι αυτο που λεει κ ο Φωτης, απο τοτε που τη χωρισα με τον αρσενικο εχουν πεσει σε καταθλψη. :D

Γιατί τότε δεν βάζεις τα κλουβία δίπλα-δίπλα ώστε να έχουν μια μεγαλύτερη επαφή.

Θα ειναι καλυτερα να τα εχω διπλα διπλα; Ή θα μεγαλωσει η καψουρα τους κ θα εχω αλλα;!

Πρώτα από όλα είναι πυρωμένα;
Εγώ τα δικά μου τα έχω σε κλούβες 5-6 πουλιά αρσενικά και θηλυκά μαζί σε κλούβα 75Χ45Χ45

Οχι δεν ειναι. Την εχω μονη της σε κλουβι. Χρειαζεται ξεκουραση απο τις γεννες.

Προσωπικά νομίζω ότι πλέον θα μπορούσαν να είναι μαζί σε περίπτωση που δεν κάνουν απόπειρες να ζευγαρώσουν και δεν μαλώνουν, αν τώρα τα έχεις χωριστά θα μπορούσες να τα βάλεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να βλέπουν το ένα το άλλο. Θα κάνει και καλό στον αρσενικό.
Ούτως ή άλλως δεν αξίζει η ζωή και χωρίς λίγη καψούρα η πολύ βλάπτει σοβαρά την υγεία

Tα εβαλα διπλα διπλα, αλλα μη φανταστεις πολλα πργματα. Παντως τεοια καψουρα δε τη περιμενα. Μπορει η καναρα να το εχει κ χουι να ειναι στο πατο του κλουβιου :)

βγαλε τα καμια φωτο ή κανενα βιντεακι να τα δουμε αντε τον μαρτη καλο ζευγαρωμα κια καλους απογονους!

Είναι συνέχεια στον πάτο του κλουβιού

Λοιπόν, τα αγαπόρνις προφανώς την ήθελαν τη φωλίτσα! 😉
Οποιος είπε ότι κάθονται κάτω στον πάτω γιατί θέλουν να ζευγαρώσουν, μάλλον είχε δίκιο. Το ένα από τα δύο, αυτό που ονομάσαμε Verdi μπήκε στην φωλιά και κάθεται εκεί συνέχεια! Προφανώς είναι το θηλυκό, έτσι; Το άλλο, που λέγεται Puccini, πάει κι έρχεται μέσα- έξω και στο ράμφος του κουβαλάει τροφή για το άλλο πουλί που είναι μέσα.
Επίσης, τους έριξα ξεραμένα βότανα, είχα λουϊζα και τσάϊ του βουνού, στον πάτο του κλουβιού. Ο Puccini τα μαζεύει λίγο - λίγο με το ράμφος και τα πάει στην φωλιά.
Με εκπλήσσει το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκαν! Τελικά το θηλυκό πρέπει να είναι αυτό που κάθεται μέσα στην φωλιά, αλλά θα ήθελα να βεβαιωθώ, εσείς ξέρετε ασφαλώς περισσότερα από μένα. Ομολογώ τελεία άγνοια...
Είναι πάντως, θεϊκά, εκπληκτικά πλάσματα!

Είσαι στο Φόρουμ των καναρινιών Ντίνα!

Το βαρόμετρο με πείραξε μάλλον
Πρέπει να προωθηθώ αλλού...
Ευχαριστώ όλους για την υπομονή σας...

Back