Αναπαραγωγή Είναι τα lovebirds μου gay;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Tailou
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Tailou

PB New Member
Εγγραφή
20 Σεπ 2020
Μηνύματα
16
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα εχω 2 lovebirds και δεν ξερω την ωρα που κανουν σεξ ποιο ειναι αρσενικο και ποιο θυληκο.Και το ενα αλλα και το αλλο συνηθως καβαλιουνται να ανεβασω ενα βιντεο?Υπαρχει περιπτωση το θυληκο να δειχνει στο αρσενικο πως γινεται?και τα δυο παντως φτιαχνουν την φωλια που τους εβαλα..
 
ναι κανονικοτατα
Πρέπει να παρατηρήσεις ποιο ταΐζει ποιο, λογικά αυτό που ταΐζει είναι το αρσενικό και αυτό που δέχεται την τροφή το θηλυκό.
 
να σου πω την αληθεια το ενα το κανει λιγο περισσοτερο αλλα και το αλλο ταιζει
[automerge]1600619369[/automerge]
αν ηταν 2 αρσενικα δεν θα καθοντουσαν το ενα στην μια μερια και το αλλο στην αλλη?
 
Μπορούν και 2 παπαγάλοι του ίδιου φύλου να ζευγαρώνουν. Κι όχι δεν θα κάθονταν το ένα στη μια μεριά και το άλλο στην άλλη. Χρειάζεσαι εξέταση DNA για να μάθεις με σιγουριά το φύλο τους.
 
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις δυο αρσενικά.
Μόνο με τεστ dna θα σιγουρευτείς για το φύλλο τους ή θα περιμένεις τις εξελίξεις για να δεις αν θα υπάρξει κάποιο αυγό στην φωλιά.
Ανέβασε φωτογραφίες από το ''ζευγάρι''.
 
Τα πουλάκια που με δυσκολία διακρίνονται στις φώτο στο άλλο σου θέμα είναι διαφορετικού είδους. Ασύμβατα μεταξύ τους για ζευγάρωμα καθώς δίνουν κυρίως στείρους απογόνους.
 
@Tailou Δεν το θεωρώ καλή ιδέα να υπάρχουν πάνω απο 2 πουλιά σε ένα κλουβί εκτός αν μιλάς για κλούβα πτήσης. Διαφορετικά μπορεί να μαλώνουν με άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει να καταρχήν να μάθεις το φύλο απο αυτά που έχεις, τι πουλιά θα πάρεις αλλιώς και πως θα τα διαλέξεις?

Η φωλιά επίσης είναι λάθος εκεί. Πρέπει να την έχεις εξωτερικά του κλουβιού και καλά ασφαλισμένη όπως και όλες τις πόρτες, ταΐστρες κτλ. Τα lovebirds είναι απίθανοι δραπέτες.
 
το σκεφτηκα να την βαλβ εξωτερικα αλλα πως θα την στηριξω?δεν εχει πλαινη πορτα το κλουβι και τα αφηνω ελευθερα καθε μερα στο σπιτι.το κλουβι ειναι ζευγαρωστρα θα μπορουσα μετα να τα χωρισω με το χωρισμα?
 
το σκεφτηκα να την βαλβ εξωτερικα αλλα πως θα την στηριξω?δεν εχει πλαινη πορτα το κλουβι

Tότε απλά το κλουβί αυτό δεν είναι κατάλληλο για φωλιά. 🙂 Η φωλιά πρέπει να είναι εξωτερικά για να μπορείς να ελέγχεις τι γίνεται ώστε να έχεις το περιθώριο να παρέμβεις όταν χρειάζεται.
 
οκ οποτε πρεπει να βρω ενα τροπο να την βαλω εξωτερικα.πρεπει να ναι ψηλα η και χαμηλα ειναι οκ?
 
Τα πουλιά αυτά απο τη φύση τους φωλιάζουν ψηλά κι όχι στο έδαφος. 🙂

Στη φάση αυτή θα πρότεινα να βγει η φωλιά. Η γνώμη μου είναι πως έχεις πολλά θέματα να λύσεις πριν φτάσεις με σιγουριά να σκεφτείς να βάλεις φωλιά.
 
Back
Top