Φροντίδα Είναι το κλουβί μου κατάλληλο για ένα κοκατίλ;

redionreddies

PB New Member
Εγγραφή
22 Απρ 2020
Μηνύματα
84
Πόλη
Ρέθυμνο
Γεια σας παιδιά, βλέπω γενικά ότι οι συμβουλές και οι γνώμες του κάθε χρήστη εδώ μέσα είναι αρκετά βοηθητικές και καλοπροαίρετες, οπότε η κάθε γνώμη σας θα μου φανεί χρήσιμη. Εδώ μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες.

Είναι το κλουβί μου κατάλληλο για ένα κοκατίλ και τι θα μπορούσα να προσθεσω ή να αφαιρέσω;

01.webp02.webp
 
Σιγουρα να μην προσθεσεις κατι χωρις να αφαιρεσεις γιατι το παπαγαλακι πρεπει να εχει χωρο και να κινειται και να τεντονεται..

ισως καμια κουνια η καθρεφτη αν ηθελες να κανεις καμια αλλαγη..
 
Ωραίο κλουβί και ο ένοικος ακόμα πιο ωραίος!
Φρόντισε τα σκεύη να μην βρίσκονται κάτω από πατήθρες γιατί θα λερώνονται.
σως καμια κουνια η καθρεφτη
Η τοποθέτηση καθρέφτη πρέπει να αποφεύγεται, μόνο προβλήματα δημιουργεί.
 
Το κλουβί σου είναι πολύ ωραίο @redionreddies. Ίσως οι πατήθρες να είναι πολλές. Θα άφηνα μέχρι 4 ώστε να μπορείς να βάλεις μερικά παιχνίδια ακόμη αν θέλεις. Τα παιχνίδια μπορούν να μπουν ακουμπώντας στα κάγκελα στις πλευρές του κλουβιού κοντά σε κάποια πατήθρα ώστε να φτάνει να τα παίζει.
 
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά! Θα βγάλω μερικές άλλωστε μόνο σε 3 πατάει, για την εξάσκηση και το πέταγμα πάντως όλη μέρα έξω από το κλουβί είναι. Αλλά ναι θα πρέπει να της ανοίξω χώρο για όταν δεν θα είμαι όλη μέρα σπίτι και θα παραμένει αναγκαστικά μέσα στο κλουβί. Όσο για τα παιχνίδια έχω παραγγείλει 4 ακόμα μπας και τα εκτιμήσει και ασχοληθεί.
[automerge]1590882790[/automerge]
ΥΓ. Έχει διάφορα το σουπιοκόκαλο από τα ψημένα κοχύλια;
 
Όσο για τα παιχνίδια έχω παραγγείλει 4 ακόμα μπας και τα εκτιμήσει και ασχοληθεί.
Πιο πιθανό είναι ν΄ασχοληθεί με κάποια απλά αυτοσχέδια παιχνίδια...

Φτιάξτε παιχνίδια παπαγάλων εύκολα και γρήγορα
Χειροποίητα παιχνίδια παπαγάλων (ιδέες και κατασκευές μου)
 
ΥΓ. Έχει διάφορα το σουπιοκόκαλο από τα ψημένα κοχύλια;

Για τα κοχύλια οι απόψεις διίστανται αλλά δεν ειναι απαραίτητα και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν ειναι πολύ λεπτοαλεσμενα (οστρεάλευρο δηλαδή) ειναι οκ αλλά προσφέρουν απλά ασβέστιο όπως το σουπιοκοκκαλο και η πετρα ασβεστίου. Προτείνω σουπιοκοκκαλο, ειναι επαρκέστατο, εύκολο στην χρήση, ασφαλές, μπορείς να το βρεις μόνος σου (καθαρίζουμε καλά, βράζουμε, στεγνωνουμε καλά και έτοιμο) και τους αρέσει πολύ κιόλας.
 
@redionreddies Καλύτερα χωρίς γεύσεις, δεν υπάρχει λόγος. Το άλλο αν είναι χοντρό σαν άμμος θα το έβγαζα προσωπικά, αρκετοί το χρησιμοποιούν αλλά μπορεί να δημιουργήσει πεπτικα προβλήματα ιδιαίτερα αν καταναλώνουν πολύ.
 
@myr τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!
[automerge]1591097714[/automerge]
@Sissy σε ευχαριστώ πολύ ενδιαφέρον! Μια απορία κάνει το καλαμάκι για υλικό σε παιχνίδια; θεωρείτε από τα πιο επικίνδυνα πλαστικά γενικά
 
@redionreddies
Τίποτα, καλή συνέχεια!
(Τα καλαμάκια εγω τουλάχιστον για μικρούς-μεσαίους παπαγάλους τα θεωρώ ασφαλή, πλαστικά, χάρτινα και βιοδιασπώμενα και τα χρησιμοποιώ πολύ σε παιχνίδια σκάλες και όπου Θέλω να καλυψω σκοινί ωστε να μην είναι επικίνδυνο)
 
Back
Top