Φροντίδα Είναι υποχρεωτικό να κάνω μπάνιο τους παπαγάλους μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kleos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kleos

PB Member
Εγγραφή
14 Μαρ 2021
Μηνύματα
480
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα συγνώμη που ξαναρωτάω έγινα λίγο ενοχλητικός, αλλά επειδή διάβασα σε ένα ποστ για το μπάνιο των παπαγάλων πράγμα που δε το έχω ξανακάνει, και επειδή αρχίζουν και οι ζέστες σιγά σιγά θα ήθελα να ρωτήσω είναι υποχρεωτικο να κάνω μπάνιο τους παπαγάλους μου; Δηλαδή κάνει καλο ως προς το θέμα υγείας τους; Αν ναι, απλά παίρνω ένα ψεκαστιρι από azax πχ το πλένω καλά, βάζω μέσα νερό και τους ρίχνω πάνω από το κλουβί. Να τονίσω επίσης πως δεν είναι ήμεροι οι παπαγάλοι μου για αυτό δεν τους βγάζω και έξω. Ευχαριστώ.
 
Οχι απο Αζαξ , ενα καθαρο βαποριζατερ κανει 2 € δεν αξιζει να ρισκαρεις.

Να προσθέσω οτι τα κοκατιλ και το κλουβι το ψεκαζω καθε πρωι γιατι ετσι περιορίζεται η πουδρα των κοτατιλ.
 
είναι εύκολο να βρω πουλάνε σε όλα τα πετ σοπ μπανιέρες η πρέπει να ψάξω συγκεκριμένα;
Λογικά θα βρείτε στα περισσότερα πετ σοπ
 
Καθόλου ενοχλητικός, καλά κάνεις και ρωτας. Χαρά μας να σου απανταμε.
Μην πάρεις με τίποτα την συσκευασία σπρέι που είχε χρησιμοποιηθεί από κάτι άλλο πρώτα, όσο και να το πλύνεις σίγουρα θα έχεις πρόβλημα πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για καθαριστικά, απολυμαντικά προϊόντα.
Πάρε ένα ψεκαστήρι (έτσι το λέω εγώ 😋) ή μια έτοιμη μπανιέρα να μπαίνουν να κάνουν μόνα τους μπανάκι και να δροσίζονται.
Όσο περνάει ο καιρός και ζεσταίνει θα το έχουν περισσότερη ανάγκη αυτό, οπότε ψάξου από τώρα καλού κακού. +Ότι θα βοηθήσει με την πούδρα όπως σου είπαν κ προηγουμένως 🙂
 
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά πήρα ένα βαποριζατερ τους έριξα χλιαρό νερό και φάνηκε να το ευχαριστήθηκαν. Περνάνε και πτεροροια αυτή τη περίοδο.
 
Back
Top