Γενικά Εβγαλα ζευγαρι καναρινια εξω, λετε να αντιμετωπισω προβλημα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης PRO
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

PRO

PB Member
Εγγραφή
7 Ιουν 2007
Μηνύματα
248
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλησπερα σε ολους

Ειχα ενα ζευγαρι καναρινια μεσα σε εσωτερικο χωρο και τωρα με την σημαντικη βελτιωση του καιρου τα εβγαλα εξω. Υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα;

Ευχαριστω εκ των προτερων.
 
Γενικά το μέσα-έξω καλό είναι να αποφέυγεται.Αν π.χ τα είχες μέσα σε θερμοκρασία 23-24 βαθμούς και τα έβγαλες απότομα στους 13-14, δεν είναι και τόσο καλό. Γενικά οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας και τα ρεύματα αέρα είναι ότι χειρότερο πιστεύω😉.
 
Η θερμοκρασια μεσα ηταν απο 18-20 και τωρα ειναι στους 13-14. Τα πουλακια μεσα τις τελευταιες μερες εχασαν καποια πουπουλα και ετσι θεωρησα ποιο σωστο να τα βγαλω εξω. Δεν ξερω αν εκανα καλα. Παντως απο ρευματα αερα δεν υπαρχει προβλημα τα εχω τακτοποιησει.
 
και εγω σημερα εβγαλα εξω 4 καναρες και εχτες 2 αρσενικα. Δεν νομιζω να εχουν προβλημα.Αθήνα τωρα εχει 17 βαθμους.
 
Τα δικά μου καναρίνια ξεχειμωνιάσανε στη κλούβα τους στο μπαλκόνι (το μπαλκόνι βλέπει στο νότο), τυλιγμένη η κλούβα με χονδρό νάυλον και ενισχυμένη τροφή με επιπλέον καναβούρι και βιταμίνες. Ακόμα και στα μεγάλα κρύα δεν τα είδα να "φουσκώνουν" τα φτερά τους (σημάδι ότι κρυώνουν).
Η περιοχή που μένω είναι στη Νίκαια του Πειραιά, με θερμοκρασίες όχι πολύ χαμηλές αλλά με υγρασία αρκετή τη νύχτα. Παρ' όλα αυτά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
 
Ισως να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την διαμονη τους λόγω θερμοκρασιών, αλλα πολύ πιθανών να τα χασετε απο κάποιο αρπακτικό, ακόμα και αν μενετε στο κέντρο της Αθήνας. Αν διαβάσετε παρόμοια θέματα θα το διαπιστώσετε... Μόνο οταν το μπαλκόνι ή η αυλή είναι προφυλαμένη απο ρευματα αέρα ή ειναι δύσκολη η πρόσβαση σε πετούμενα αρπακτικά είτε είνα μέρα έιτε έιναι νυχτα! Προσέχετε για να έχετε!
 
Back
Top