Γενικά Εγω, η κοπέλα μου και το Cockatiel μας

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης indyone
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

indyone

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
Σήμερα... και μετα από αρκετό καιρό αποφασίσαμε να αγοράσουμε έναν παπαγάλο. Δεν θέλαμε κάποιον μεγάλο αλλά ουτε και πολύ μικρό, και συγχρόνως έναν έξυπνο και φιλικό παπαγάλο. Μέσα από αυτό το forum είδαμε ότι μας ταιριάζει περισσότερο ένα cockatiel. Μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα petshops, βρήκαμε σε ένα γνωστό για την περιοχή, petshop στο Γαλάτσι, ένα πολύ όμορφο cockatiel, το οποίο όπως μας είπαν είναι ένα όχι και τόσο συνηθισμένο mutation του cockatiel. Έχει και δαχτυλίδι, το οποίο δείχνει ότι γεννήθηκε μέσα στο 2008!
Αγοράσαμε λοιπόν και ένα πολύ μεγάλο κλουβί, παιγνίδια, φαγητό κ. Α. και τώρα ηρεμεί τις πρώτες ώρες μαζί στο δωμάτιο μου... ωπ! Μόλις κοιμήθηκε!

Έχω παραθέση και φωτογραφίες! Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να καταλάβετε τι mutation είναι...

Συνημμένα

• IMG_9607.webp
    IMG_9607.webp
    38,3 KB · Προβολές: 197
  • IMG_9608.webp
    IMG_9608.webp
    41,1 KB · Προβολές: 147
  • IMG_9609.webp
    IMG_9609.webp
    56,9 KB · Προβολές: 193
Ειναι φιλικο, δεν δαγκανει...
Μπορειτε να το βγαλετε εξω... Ειναι ηρεμο...

Όχι μας φοβάται ακόμα... είναι μερικές ώρες που είναι μαζί μας! Δεν περιμένω να μας αφήνει να το πλησιάζουμε τόσο νωρίς. Σύνήθως απομακρύνεται, αλλα δεν κάνει σαν τρελό, όταν το πλησιάζουμε.

πολυ ομορφο ειναι! Αφου εχει δαχτυλιδι γραψε αυτα που λεει πανω για να σου πουν αυτοι που ξερουν τον εκτροφεα κτλ ωστε να επικοινωνησεις μαζι του να σου πει ακριβως τι ειναι!

Καλώς ήρθατε στην παρέα. Νομίζω ότι η μεταλαξή του είναι Whiteface Cinnamon Pearl.
Φιλικά

Μην ανησυχεις σε λιγο καιρο θα σας συνηθησει και θα γινει ποιο ηρεμο...

Πράγματι μοιάζει πολυ με το Whiteface Cinnamon Pearl... ειδικά η φωτογραφία.

Eίναι πολύ όμορφος! Να τον χαίρεσαι. Με προσπάθεια, υπομονή, ενδιαφέρον και αγάπη μπορείς να το ηρεμήσεις το παπαγαλάκι. Άλλωστε τα κοκατίλ είναι φιλικά και κοινωνικά πουλιά. Δώστου λίγο χρόνο και όλα θα πάνε καλά

Πολυ ομορφο!:D
Το πουλακι θα εχει στρες, απο την αλλαγη περιβαλλοντος και την μεταφορα. Πολυ σωστα κανετε και του δινετε χρονο να προσαρμοστει στις καινουριες συνθηκες ζωης του, με υπομονη και αγαπη ολα θα γινουν! 🙂
Να σας ζησει!

Διαβάσαμε τα στοίχεια του cockatiel μας από το δαχτυλίδι... αλλά δυστυχώς όσο και αν ψαξαμε στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε κάτι σχετικά με αυτό! Μηπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει; Επίσης μήπως υπάρχει κάποιο website που να παρέχει αυτές τις πληροφοριες;

Το δαχτυλίδι γράφει: 162 BM A0B 08 N 182

Back