Σήμερα... και μετα από αρκετό καιρό αποφασίσαμε να αγοράσουμε έναν παπαγάλο. Δεν θέλαμε κάποιον μεγάλο αλλά ουτε και πολύ μικρό, και συγχρόνως έναν έξυπνο και φιλικό παπαγάλο. Μέσα από αυτό το forum είδαμε ότι μας ταιριάζει περισσότερο ένα cockatiel. Μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα petshops, βρήκαμε σε ένα γνωστό για την περιοχή, petshop στο Γαλάτσι, ένα πολύ όμορφο cockatiel, το οποίο όπως μας είπαν είναι ένα όχι και τόσο συνηθισμένο mutation του cockatiel. Έχει και δαχτυλίδι, το οποίο δείχνει ότι γεννήθηκε μέσα στο 2008!
Αγοράσαμε λοιπόν και ένα πολύ μεγάλο κλουβί, παιγνίδια, φαγητό κ. Α. και τώρα ηρεμεί τις πρώτες ώρες μαζί στο δωμάτιο μου... ωπ! Μόλις κοιμήθηκε!
Έχω παραθέση και φωτογραφίες! Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να καταλάβετε τι mutation είναι...
Αγοράσαμε λοιπόν και ένα πολύ μεγάλο κλουβί, παιγνίδια, φαγητό κ. Α. και τώρα ηρεμεί τις πρώτες ώρες μαζί στο δωμάτιο μου... ωπ! Μόλις κοιμήθηκε!
Έχω παραθέση και φωτογραφίες! Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να καταλάβετε τι mutation είναι...