Γενικά Εδώ είναι ο Μήτσος μου (orange winged)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης roulavla
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

roulavla

PB New Member
Εγγραφή
11 Δεκ 2008
Μηνύματα
59
Πόλη
Καβάλα
Γεια σας παιδιά. εδώ είναι ο Μήτσος μου, ένας orange winged
 

Συνημμένα

  • μιτσουλαs.webp
    μιτσουλαs.webp
    14,3 KB · Προβολές: 102
  • Photo-0013.webp
    Photo-0013.webp
    14,7 KB · Προβολές: 102
πολυ ομορφος! Και εξυπνο βλεμα!
το ραμφος του μηπως ειναι λιγο μεγαλο🙄
 
. Εσύ και ο Μήτσος σου! Φαίνεται πολύ γλυκό και ήρεμο, μπράβο σας, να τον χαίρεσαι! Θέλουμε κι'άλλες φωτογραφίες να θαυμάσουμε χρώματα!
 
Τώρα το ράμφος του δεν είναι τόσο μεγάλο. Τι κάνουμε όμως στην περίπτωση που είναι μεγάλο;
 
υπαρχουν "πετρες" στο εμποριο που ειναι για να ακονιζουν το ραμφος, στα κοκατιλ και τα μπατζι αυτο φτανει αλλα απο μεγαλους δεν ξερω αν πρεπει να κανεις και κατι αλλο... Θα σου πουν οι πιο εμπειροι!
 
Μήτσος 2

Παιδιά έχω και άλλες photo και youtube:D αλλά θα τα στείλω κάποια άλλη στιγμή γιατί δεν είμαι σπίτι😡. Αυτά τα είχα sto laptop
 

Συνημμένα

  • Photo-0022.webp
    Photo-0022.webp
    16,9 KB · Προβολές: 89
  • Photo-0026.webp
    Photo-0026.webp
    16,5 KB · Προβολές: 78
  • Photo-0014.webp
    Photo-0014.webp
    17,1 KB · Προβολές: 102
Γειά σας Ρούλα και Μήτσο (συνωνόματε)! Πρωτότυπο όνομα για παπαγάλο. Κι εγώ το παλιό μου κοκατίλ το έλεγα Κώτσο (δεν ξέρω πως μου είχε έρθει!)
 
Γεια σου και σένα Δήμητρα. Τον άντρα μου τον λένε Δημήτρη και έτσι μου ήρθε το όνομα Μήτσος.
 
Πολυ ομορφος ο παπαγαλος σου! :D Να τον χαιρεσαι! :D

Πες μας λιγα πραγματα γι αυτον! Ποσων χρονων ειναι; Πως τον απεκτησες κτλ. 🙂
 
εγω θα την κανω την χαζη ερωτηση:D...
οι orange winged ειναι αυτοι που λεμε παπαγαλοι αμαζονιου με μπλε μετωπο;
 
εγω θα την κανω την χαζη ερωτηση:D...
οι orange winged ειναι αυτοι που λεμε παπαγαλοι αμαζονιου με μπλε μετωπο;

Καποιες φορες Αγγελε μοιαζουν λογω χρωματισμου πολυ. Ομως ειναι αλλο ειδος οι Blue Fronted (με μπλε μετωπο) και αλλο οι orange winged (με πορτοκαλι στους ωμους στις φτερουγες).
Ενας τροπος για να μην τα μπερδευεις ειναι οτι οι blue fronted εχουν καταμαυρο ραμφος ενω οι orange winged αναμικτο μαυρο-μπεζ. Και αρκετα αλλα χαρακτηριστικα βεβαια αλλα αυτο φαινεται με την πρωτη ματια. 😉
 
Ανέστη sorry τώρα είδα το μήνυμα. Ο Μήτσος μου είναι 3,5 χρονών. Από 13 χρονών είχα στο πατρικό μου έναν blue fonted, οπότε καταλαβαίνεις ότι είχα έρωτα με αυτά τα πουλιά. Όταν έκανα τη δική μου οικογένεια ήθελα πάρα πολύ έναν παπαγάλο αλλά... Οικονομικά χάλια. Πριν 3,5 χρόνια και μετά από έντονο ψάξιμο τον πήρα από Αθήνα από pet shop γιατί μου άρεσε πολύ η φροντίδα του μαγαζάτορα προς τα πουλιά του.
 
τον πήρα 650 €. Φέτος που κατέβηκα Αθήνα στο ίδιο πετ είδα έναν double yellow καταπληκτικό, παιχνιδιάρη, ομιλητικό κλπ. Είναι 18 μηνών και τον πουλάει 1800 €. Ο άντρας μου θεώρησε υπερβολική την τιμή και είναι υπό συζήτηση γιατί τον ερωτεύτηκα τον Κόκο
 
Φοβάμαι όμως για τον Μήτσο μου, μη ζηλέψει γιατί είναι πολύ καλομαθημένος και έχει την απεριόριστη προσοχή από όλους μας.
τι να κάνω; Εσείς τι λέτε;
 
Να σου ζήσει! Είναι υπέροχος! 🙂

Πριν 3,5 χρόνια και μετά από έντονο ψάξιμο τον πήρα από Αθήνα από pet shop γιατί μου άρεσε πολύ η φροντίδα του μαγαζάτορα προς τα πουλιά του.

Δεν μας λες κι εμάς αυτό το πετ σοπ να το επισκευτούμε;😉
 
τον πήρα 650 €. Φέτος που κατέβηκα Αθήνα στο ίδιο πετ είδα έναν double yellow καταπληκτικό, παιχνιδιάρη, ομιλητικό κλπ. Είναι 18 μηνών και τον πουλάει 1800 €. Ο άντρας μου θεώρησε υπερβολική την τιμή και είναι υπό συζήτηση γιατί τον ερωτεύτηκα τον Κόκο

Εγω προσωπικα θεωρω μεγαλη την τιμη για ενα double yellow 18 μηνων. Εαν το πουλι ηταν 5-6 μηνων θα ηταν πολυ καλυτερα. Θεωρουνται απο τους "hot three" αμαζονιου. Τα αρσενικα μπορει να γινουν δυσκολα στο χειρισμο τους οταν αρχισουν να εκδηλωνονται οι ορμονες τους. Αυτο ξεκιναει σιγα σιγα μετα την ηλικια των 2 ετων. Αν εχεις το πουλι απο μικροτερο τοτε θα μπορεις να το εχεις κοινωνικοποιησει και εκπαιδευσει οπως θελεις εσυ και θα μπορεις να τον αντιμετωπισεις διαφορετικα και πιο ευκολα απο ενα πουλι που εχει σχεδον διαμορφωσει χαρακτηρα. :)
 
Back
Top