Φροντίδα Ειδική άμμος πατωμάτων ως υπόστρωμα υγιεινής

Θεοδωρος 55

PB New Member
Εγγραφή
7 Ιουν 2013
Μηνύματα
174
Πόλη
Düsseldorf
Αμμος ειναι καλυτερα
Εγω κανω επωξικα πατωματα στις φαμπρικες εδω στην Γερμανια, και οταν εχω να επισκευασω τρυπες που ανοιγουν οι πτωσεις βαρεων αντικειμενων, χρησιμοποιω αμμο και ριτηνουχα υλικα.
Εχω διαφορες, απο ψιλες ως και χονδρες, οι οποιες περνουν 2 διαδικασιες πλυσιμο και στεγνωμα, δεν περνουν χημικη επεξεργασια διοτι με τα αλλα υλικα που ειναι χημεια δεν συνεργαζωντε.
Η τιμη σε 25 κιλα ειναι 0.30 λεπτα.
Η γνωμη των εμπειρων παρακαλω θα ειναι σεβαστη, να την βαζω στα κλουβια;
 
Εγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα πέραν της πιθανότητας να μην είναι απορροφητική λόγω της επεξεργασίας που υπέστη.
Κοιτα εδω η Δυτικη Γερμανια δεν εχει χωμα ειναι ολο αμμο και χωρις την παραμικρη Πετρα. Αυτοι αδειαζουν καποιους χωρους και μετα παει το νερο και γινετε Λιμνη. Η θα ειναι Ποταμισια.Αυριο θα παω και θα παρω να την δοκιμασω, σε ευχαριστω Σταυρο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αν αποστειρώνεται σε υψηλές θερμοκρασίες ή στεγνώνει σε φούρνο θα είναι καλή λύση.Αλλά νομίζω δεν περνάει τέτοια επεξεργασία η άμμος για τις δικές σας δουλειές.
 
Αν αποστειρώνεται σε υψηλές θερμοκρασίες ή στεγνώνει σε φούρνο θα είναι καλή λύση.Αλλά νομίζω δεν περνάει τέτοια επεξεργασία η άμμος για τις δικές σας δουλειές.
Ρωτησα και μου ειπαν οτι πλενετε πολυ καλα τα πατωματα αυτα ειναι πανακριβα δεν γινετε να εχει διαφορα αλλα μεσα και στεγνωνει σε φουρνο, δεν μου ειπε κατι για αποστειρωση, θα ξαναρωτησω.
Αν δεν εχει περασει αποστειρωση υπαρχει καποια πιθανοτητα να εχω προβλημα;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και απορροφητική.
Ναι ειναι εντελως στεγνη, με υγρασια η νερο δεν παγωνει το πατωμα, αυτο το πατωμα το συνιστω σε ολους τους Εκτρωφεις, ειναι αθανατο δεν εχει πορους και καθαριζει πανευκολα, οτιδηποτε αλλο καθε μερικα χρονια θελει αλαγη η εχει ατελειες...
 
Καλησπερα και εγω φτιαχνω πατωματα ξύλινα βέβαια. Εχω παει πολλές φορές γερμανια για σεμινάρια εχω δει την αμμο που λεει ο φίλος μας και τα πατωματα ειναι πολύ καλα για πατωμα όμως. Μεχρι εκει η αμμος απλα πλένετε και την δίνουν ως εχει αυτο που την σφίγγει και την κανει αντοχής ειναι οι ρυτινες εαν την αφησεις ετσι με την παραμικρή υγρασία δεν στεγνώνει ποτε και δημιουργεί διαφορα μικροβια δεν επεξεργάζεται και δεν περναει σε φούρνο. Την ειδια βαζουν και σε ορισμένα προγυαλισμενα πατωματα και το συζητήσαμε στην τερχιρνεν ειναι ενα εργοστάσιο στο ντισελνοφ. Οταν τους ρωτησα εαν παρει υγρασία απο κατω μου ειπαν οτι πρέπει να την αφερεσεις και να την αλλάξεις και να ξανα τοποθέτησεις το πατωμα
 
Oχι καμια σχεση με αυτην που ειδες, εχει πολλων ειδων εχω και αμμο που εχει γινει τεχνιτα απο πετρες και εγω δεν συνηθηζω να μπαινω σε καλουπια.
Ντυσελντορφ ειμαι, η αμμος που χρησιμοποιω ειναι φυσικη και εγραψα οτι, πλενετε και περναει και στεγνωνει σε φουρνο.
Αρα ειναι ξερη και ετοιμη να απορωφησει υγρα.
Μυκητες πιανουν ολες για μενα αν γεμισουν με περιτωματα, εγω καθε 2 μερες την αλαζω, δεν την καθαριζω.

Και εχω και ρυτινουχο που το βαζω σε πατωματα χειρουργειων που ειναι Αντιβακτιριακο 2πλασια τιμη αλλα σκωτωνει τα παντα κατω
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εδω ενα Βιντεο της Αμμου που αγοραζω 0.34 Ευρω το 25ακιλο
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Oπτικά φαίνεται μια χαρά Θοδωρή. Πάντως φυσική άμμος σε λευκό χρώμα δεν υπάρχει. Επεξεργασία έχει περάσει, και καλύτερα! Το μόνο θέμα πλέον που υπάρχει στην σκέψη μου είναι η προέλευσή της. Αν δεν είναι απο πετρώματα με κάποια τοξικότητα, δεν βλέπω κάτι άλλο που να μπορεί να την ενοχοποιήσει. Η τιμή φυσικά είναι "ανύπαρκτη" :D
 
Back
Top