Γενικά Ειναι αναπαραγωγικα τα κλοστερ;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης goulhs
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

goulhs

PB New Member
Εγγραφή
5 Απρ 2008
Μηνύματα
21
Πόλη
Αθήνα
Ποιος ξερει να μου πει αν τα κλοστερ ειναι αναπαραγωγικα δεν ειχα ποτε γιατι δεν μου αρεσαν εμφανισιακα αλλα θελω τωρα να ασχολειθω για αναπαραγωγη.
 
Απο τα πλέον αναπαραγωγικά.
Εχουν ομως κι' αυτά τα μυστικά τους.
Εδώ θα βρείς πληροφορίες
"http://www.glostercanary.gr/"
 
φιλε μου συγνωμη προκαταβολικα αν παρανοησα οτι γραφεις αλλα αν εννοεις οτι χωρις να σου αρεσει καποιο πουλι θα το χρησιμοποιησεις για αναπαραγωγικη μηχανη τοτε στο μυαλο μου ερχονται οι αντρες που ενω δεν τους αρεσει καθολου μια γυναικα την χρησιμοποιουν σαν ενα εργαλειο και μονο για να γινει πατερας(μπορει και να εχουν και καμμια κληρονομια).
επαναλαμβανω οτι γραφω το εννοω αν πραγματι σε ενδιαφερουν αυτα τα πουλια σαν αναπαραγωγικες μηχανες. Αλλιως συγνωμη πες οτι δεν την εστειλα την απαντηση ποτε και καλως ηρθες στην παρεα
 
goulhs είπε:
δεν ειχα ποτε γιατι δεν μου αρεσαν εμφανισιακα αλλα θελω τωρα να ασχολειθω για αναπαραγωγη.
Εγω δεν κατάλαβα το εξής: Ακόμη και αν δε θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις σαν "αναπαραγωγικές μηχανές", για ποιο λόγο να τα αναπαράγεις από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν; 😕
 
Φίλε μου όλα τα ζωντανά του θεού είναι αναπαραγωγικά. Μία αναπαραγωγική περίοδος είναι πετυχημένη μόνο όταν γίνεται σωστά. Και από το μέρος των πουλιών αλλά και από το δικό μας.Αυτό για να γίνει χρειάζεται υπομονή και προπάντων γνώση και αγάπη. Δεν βλέπω το λόγο να ασχοληθείς με μία ράτσα πουλιών που δεν σου αρέσει και που χρειάζεται και κάποιες παραπάνω γνώσεις.
Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν μας αρέσει και ειδικότερα αν έχει να κάνει με ζωούλες.Ψάξτο λίγο καλύτερα ρώτα τον εαυτό σου αν θέλει να το κάνει και μην σε νοίαζει.όλοι εδώ είμαστε και θα ανταλλάσουμε απόψεις.
Δεν θέλω για κανένα λόγο να με παρεξηγήσεις.Απλά σου βάζω να σκεφτείς αν αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις είναι το σωστό ή όχι.
 
Φιλοι μου με παρεξηγησατε οταν λεω αναπαραγωγικα εννοω αν ειναι καλες μανες γιατι ασχολουμε με καρδερινοκαναρα και θελω τα θυλικα για παραμανες επισης καπου ειδα μια φωτογραφια με κατι μικρα κλοστερ και τα συμπαθησα παρα πολυ.
 
με τα γκλόστερ μπορώ να σε βοηθήσω φίλε αρκετά γιατί έχω. Παντως να ξέρεις δεν είναι κ πολύ ευκίνητα και "τσαχπίνικα" τα γκλόστερ.
 
Φιλε μου καλησπερα απλως με ενδιαφερει αν ειναι καλοι γονεις αν δλδ οι θυληκες ταιζουν αν δεχονται ξενα αυγα.
 
Back
Top