Γενικά Ειναι δυνατον ή μας κοροιδευουν;

Fotis_K

PB Known Member
Εγγραφή
5 Ιουν 2008
Μηνύματα
3.116
Πόλη
Αθήνα
δειτε το παρακατω side το οποιο πουλαει αυγα αφρικανικων γκριζων παπαγαλων... Ειναι δυνατον;
 
ξεχασα το side http://www.classifiedflyerads.com/flyer_details.php?directory=rss&flyer_id=40773
 
Φωτη ειναι δυνατον και ειναι αληθεια! Αλλα αν λαβει κανεις υποψη του το ρισκο που περιλαμβανει αυτη η αγορα δεν θα αγορασει κανεις αυγα. Απο το να σε κοροιδεψουνε και τα αυγα να ειναι ασπορα η να χαλασουνε η να σπασουνε στη μεταφορα ως το να μην εκκολαφθουν για χιλιες δυο αιτιες και το να μην επιζησει ο νεοσσος εαν παρολαυτα εκκολαφθει δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος θα διεθετε χρηματα σε κατι τετοιο και να ρισκαρει να υποστει ολη αυτην την ταλαιπωρια...😕
 
Αυτοί οι τύποι των διαφημίσεων είναι πάντα απάτες. Έγκριτα κτηνοτρόφων αυγά μπορούν να συναλλάσσονται μεταξύ τους, αλλά ακόμα και αυτό είναι πολύ σπάνιο. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται στο διαδίκτυο και κάποιοι χάνουν χρήματα.
 
Φίλοι, αυτοί τα διαφημίζουν. Εμείς δεν χρειάζεται να τα αγοράζουμε. Για υτο άλωστε είμαστε κάθε μέρα εδώ μέσα. Να τα λέμε και να μην τρώμε τα παραμύθια κανενός.
 
Καλό κι αυτό... 😛 Μπήκα στην κεντρική σελίδα να το τσεκάρω περισσότερο, λέει products κι έχει μια μικρή φωτογραφία με τέσσερα αυγουλάκια! Και τα στέλνουν, λέμε τώρα 😛 από το Cameroon. Απάτη!
 
μου το χε ξανααναφερει ενας φιλος μου... Και δεν τον πιστευα...
 
Aman! protii fora to akouo! Kai pos ginete metafora? afou tha spasoune h tha kriosoune! Sigoura aspora ayga poulane!
 
μα και ασπορα να ειναι που τα βρισκουν; Πως κανουν τετοιους παπαγαλους να γεννανε;
 
An exoune 40 thilika zako me folia tha vgaloun 120 aspora ayga apo mia gena... Kaimena ta poulakia!
 
Το να κρυωσουνε εαν δεν εχει αρχισει η εκκολαψη δεν ειναι το προβλημα... αλλα εμενα μου μπηκανε υποψιες μιας και τα στελνει απο την Αφρικη και μαλιστα απο μια χωρα που καταγεται και ζει ελευθερος ο αφρικανικος γκρι παπαγαλος οτι αυτα τα αυγα δεν γεννηθηκανε στο εκτροφειο του...🙄😕😎
 
Παιδια λιγο δυσκολο\ μου φαινετε να αντεξουν τα μικρα χωρις τους γονεις τους πρωτων! Δευτερων τα αυγα πως θα εκολαυθουν χωρις κλωσημα; Τριτων δεν ειναι σωστο να κλεβουν τα αυγα απ'αυτες τις ψυχουλες τα αυγα ειναι αποκληστηκα δηκα τους και δεν εχει κανεις το δικαιομα να τους τα παρει!Γιατι πρεπει να τα εχουμε ολα του χεριου μας που λεει και ενα ατομο στο φορουμ!
 
τα αυγα μπαινουν και σε εκκολαπτικη μηχανη δεν ειναι αυτο το θεμα...
 
Ψάχνω το θέμα των αυγών εδώ και αρκετά χρόνια, το 90% των περιπτώσεων απο Καμερούν είναι σαφώς απάτη. Αν πχ τους πείς κατάθεση μέσω paypal δεν την δέχοντε για προφανείς λόγους. Στη Βρετανία υπάρχει ένας που δίνει νόμιμα αυγά με 50 λίρες το ένα περίπου, με ελάχιστη παραγγελεία 10 αυγά. Τα αυγά αποστέλοντε μέσα σε εκολαπτική μηχανή, όχι χύμα σε κουτάκια κτλ. Είναι ελεγμένα οτι είναι γονιμοποιημένα (μέσο ηλεκτρονικού μηχανήματος και όχι με ωοσκόπηση) και συνοδεύοντε απο τα απαραίτητα έγγραφα. Το συνολικό κόστος είναι γύρο στις 900-1000 λίρες πράγμα που συμφέρει αρκετά αν υπολογίσουμε οτι απο 10 αυγά θα πάρουμε έστω και 3 νεοσσούς mollucan.
 
παιδια απατη μου μυριζει,ξερω απο εκκολαπτικες μηχανες εχει η μαμα μου στο χωριο και αναπαραγει κοτοπουλα, η θερμοκρασια ειναι το αλφα και το ωμεγα, πως τωρα αυτοι οι.. μην πω, στελνουν αυγα απο το καμμερουν ετσι! α,ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν μερικοικαι οχι τιποτα αλλο ολο και καποιος που δεν ξερει θα πεσει στη παγιδα και θα κλαιει τα ευρακια του.
 
αν μπορούσε κάποιος να πάει από εκεί να τα πάρει σε συνδυασμό με τις διακοπές του θα ήταν τέλεια άλλα κ πάλι δεν μπορείς να ξέρεις τι αποτελέσματα θα έχεις η ακόμη κ αν τα αυγά είναι άσπορα κ με ποιο τρόπο πάρθηκαν...
 
Back
Top