Γενικά Ειναι και τα δυο κοριτσια;

pepe&pipi

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουν 2015
Μηνύματα
84
Πόλη
Πάτρα
καλησπερα! τα μικρα μου εχουν κλεισει ενος ετους ζωής. το ενα εκανε χαλινο καφετι και το αλλο ανοιχτο μπεζ. Δεν καταλαβαινω το φυλο τους. ειναι και τα δυο κοριτισια; Ποτε παιζουν ποτε τσακωνονται ποτε φιλιούνται.
 
το ενα εκανε χαλινο καφετι και το αλλο ανοιχτο μπεζ. Δεν καταλαβαινω το φυλο τους. ειναι και τα δυο κοριτισια; Ποτε παιζουν ποτε τσακωνονται ποτε φιλιούνται.
Από την περιγραφή, ναι, δύο κοριτσάκια φαίνονται. Βάλε κοντινή φωτογραφία όμως. Φιλιούνται και οι φίλες :)
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
θα βγαλω συντομα. Να παρω ενα αρσενικό να το βαλω μαζι τους; η πρεπει να βγαλω την μια θηλύκια
 
θα βγαλω συντομα. Να παρω ενα αρσενικό να το βαλω μαζι τους; η πρεπει να βγαλω την μια θηλύκια
Αν πάρεις αρσενικό και το βάλεις μαζί τους θα αρχίσουν ομηρικές μάχες μεταξύ των θηλυκών, ασχέτως που τώρα είναι φίλες, κυρίως την περίοδο του οίστρου τους. Άρα θα πρέπει να μείνει η μία μόνη της και ίσως γίνει καταθλιπτική.
Οι δύο μόνες τους χωρίς την παρουσία αρσενικού μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά για χρόνια. Γιατί να πάρεις αρσενικό; Αν ζευγαρώσουν τι θα τα κάνεις τα μωρά;
 
οχι οχι δεν με νοιαζει το ζευγαρωμα. Θελω να ειναι χαρουμενα τα κοριτσια μου και καλα. λογικα δεν θα χρειαστω την φωλια. Θα βγαλω φωτογραφιες αυριο με τον ηλιο
 
λογικα δεν θα χρειαστω την φωλια.
Όχι σε καμιά περίπτωση, η φωλιά επίσης ενεργοποιεί το αναπαραγωγικό τους ένστικτο και δεν χρειάζονται άσπορες ωοτοκίες που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό τους. Πάντα σουπιοκόκκαλο να τους έχεις στο κλουβί, πάντα μπορεί να δεις αυγά από θηλυκά πουλάκια και χρειάζονται επάρκεια ασβεστίου.
 
ηταν ο πεπε και η πιπη. τωρα θα λεγονται η κικη και η κοκο!
Γιατί; Αν τα ακούνε τα ονόματά τους δεν υπάρχει πρόβλημα, θα γίνουν η Πέπε και η Πίπη, δεν νομίζω να παρεξηγηθεί κανείς για ένα άρθρο πιά :)
 
Back
Top