Φροντίδα Ειναι καλες οι διαστασεις της τρυπας του συρματος?

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panos_sk

PB Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2016
Μηνύματα
405
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα! Θα ηθελα να σας ρωτησω αν οι διαστασεις της τρυπας του συρματος ειναι καλη και δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν τα πουλακια απο τις τρυπες! Οι διαστασεις ειναι 2,4*1,2 εκ. η τρυπα!
 
Ναι μια χαρά είναι, η τρύπα του σύρματος.
 
Ναι μια χαρά είναι, η τρύπα του σύρματος.
δεν ειναι μεγαλη; γιατι αν ειναιμεγαλη σκεφτηκα να παρω συρμα απλο γαλβανιζε και να το περασω απο καθε τρυπα (πλεκοντας το) για να κανω την τρυπα1,2*1,2!
 
Αν ήταν όντως τρύπα θα σε συμβούλευα να το κάνεις.
Με το τρύπα εννοω το κενό που αφήνει το ενα συρμα απο το αλλο (δλδ οπως το κοτετσοσυρμα ειναι 6αγωνη η τρυπα του, ετσι και με το κουνελοσυρμα το οποιο εχει ορθογωνια τρυπα)
Παντως εγω για καλο και για κακο θα περασω επιπλεον συρμα για να μικρινω τη διασταση σε 1,2!
 
Ότι και διάσταση να είναι η τρύπα τα πουλιά που έχεις δεν θα σταματήσουν να κοπανιουνται για να βγουν... Δυστυχώς...

@panospanos Τι εννοει; Εχω παρατηρήσει πως όταν αναφερονται σε αυτο το κομμάτι δεν λες τίποτα. Τι σου μιλανε.. Τι οχι.. Το ιδιο ειναι
 
Παντως εγω για καλο και για κακο θα περασω επιπλεον συρμα για να μικρινω τη διασταση σε 1,2
Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν από το άνοιγμα... Το σύρμα είναι και περιττό και ίσως επικύνδυνο...
Καλά θα κάνεις να μη βάλεις.
 
@panospanos Τι εννοει; Εχω παρατηρήσει πως όταν αναφερονται σε αυτο το κομμάτι δεν λες τίποτα. Τι σου μιλανε.. Τι οχι.. Το ιδιο ειναι
dl.dropboxusercontent.com/u/28094022/61097470.jpg
 
Μήπως θα ήταν καλύτερα να εξηγούμε σε αυτούς που πιάνουν άγρια πουλιά ποσο σκληρο και απαισιο ειναι παρα να κλείνουμε αμεσως το θεμα; Το θεμα εκλεισε αλλα οπως βλέπουμε δεν αλλαξε κατι στο τροπο που σκεφτεται και δρα. Ακομη ψαχνεται και τα πουλια ειναι ακομη στην κατοχή του. Εγω πχ πριν αρχίσω να ασχολούμαι με τα πρωτα μου πουλια, τα καναρίνια δεν σκεφτηκα ποτε ποσο ασχημο ειναι να περνεις πουλια απο την φυση και να τα κλειδώνεις σε ενα κλουβι. Γνώριζα ανθρώπους που το εκαναν και απλά τα χαζευα. Ελεγα τι αυτα στα κλουβια τι τα αλλα που γεννηθηκαν σε κλουβιά. Εννοώ οτι αν δεν ερθει κάποιος να εξηγήσει το λαθος τους πως θα καταλάβουν οτι ειναι λαθος; Πως πέρνοντας αγρια πουλια απο την φυση και κλειδώνοντας τα σε ενα κλουβι, τους στερείς την ελευθερία τους, τα βασανιζεις, ειναι δυστυχισμένα και οσο ζουνε θα προσπαθούν να ελευθερωθουν και να κτυπανε στα κάγκελα του κλουβιου.
 
Μήπως θα ήταν καλύτερα να εξηγούμε σε αυτούς που πιάνουν άγρια πουλιά ποσο σκληρο και απαισιο ειναι παρα να κλείνουμε αμεσως το θεμα;
Τέτοιες σκέψεις χάνονται αν τις αφήνουμε διάσπαρτες σε τυχαία θέματα.
Καλύτερα άνοιξε ένα νέο θέμα αναφοράς, επιχειρηματολόγησε εσύ και όποιος άλλος με αγνές προθέσεις και αγαθές προτάσεις.
Στο τέλος, η παράθεση ενός τέτοιου ολοκληρωμένου σκεπτικού, μπορεί και να κάνει τον άλλο να μετανοήσει.
 
Ισως ομως βαλω σε σκεψεις τον
@panospanos .. Οσο αφορα το αλλο ειναι απλα κατι που μου ηρθε και το εριξα. Ειναι θεμα της διαχείρισης του φόρουμ για το πως θα αντιμετωπίσει τους ανθρώπους που περνουν πουλια απο την φύση. Απλά θεωρω σωστο να γινεται πρωτα καποιος διαλογος και μετα αν δεν καταλαβαίνει το συγκεκριμένο μελος να κλεινεται. Κι ετσι ενα νεος μελος που και αυτο εχει στην κατοχή του πιασμένα πουλιά μπει στο θεμα θα δει και το διαλογο και ΊΣΩΣ επιρεαστει.
 
Ειναι θεμα της διαχείρισης του φόρουμ για το πως θα αντιμετωπίσει τους ανθρώπους που περνουν πουλια απο την φύση.
Όχι Αριάδνη δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχει η λογική της ανάθεσης εδώ. Η διαχείρηση κάνει αυτό που έχει κατακτήσει το φόρουμ.
Αν οι άνθρωποί του αλλάξουν γνώμη,θα αλλάξει και η διαχείρηση.
Αν υπάρχουν λόγια για να αλλάξει κάποιος πρακτική,τα γράφεις σε ένα νέο θέμα και ύστερα ποστάρουμε αυτά τα λόγια σε κάθε πουλοπιάστη.
 
Μήπως θα ήταν καλύτερα να εξηγούμε σε αυτούς που πιάνουν άγρια πουλιά ποσο σκληρο και απαισιο ειναι παρα να κλείνουμε αμεσως το θεμα; Το θεμα εκλεισε αλλα οπως βλέπουμε δεν αλλαξε κατι στο τροπο που σκεφτεται και δρα.
το συρμα αυτο το θελω για να τυλιξω ενα ξυλινο κουβουκλιο που ειχα τα πουλια μεσα το χειμωνα, και τωρα εβγαλα το ναιλον και σκεφτομαι να το τυλιξω με συρμα για αναθρεπτηριο νεοσσων! Ευχαριστω!
 
για αναθρεπτηριο νεοσσων!
Πόσα πουλιά, πόσα ζευγάρια έχεις Πάνο; Μας έχεις πει ένα αρσενικό με προβλήματα υγείας. Τι αναθρεπτήριο νεοσσών εξάλλου; Τους νεοσσούς τους ανατρέφουν οι γονείς τους.
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;
 
Back
Top