Γενικά Ειναι καλη η τιμη των 110 ευρω για νεογγενητο cockatiel;

Γενικώς 110 ευρώ θεωρείται κανονική τιμή για ήμερο κοκατίλ ταϊσμένο στο χέρι.
Όταν λες νεογέννητο σε ποιά ηλικία εννοείς;
 
εγω σου λεω να μη το παρεις.
Καλύτερα είναι να πάρεις με τα ιδια χρη, ατα ένα κάποιων μηνών που να τρώει μονο του απο ένα εκτροφείο, παρα να παρεις ενα που μπορει να σου πεθάνει πολυ πιο εύκολα και να πάνε χαμένα τα χρήματα σου
 
Εγώ θα προτιμούσα να το έπαιρνα μετά τον απογαλακτισμό. Το τάισμα στο χέρι απο κάποιον άπειρο είναι τεράστιο ρίσκο και ενέχει πολλούς κινδύνους για το πουλί. Ρίξε μιά ματιά στα αντίστοιχα θέματα που ανοίχτηκαν τελευταία και θα καταλάβεις το γιατί. Για να γίνει ένα πουλί ήμερο δεν χρειάζεται να ταϊστεί απο ανθρώπινο χέρι.
Ο φίλος σου ξέρει να το κάνει αυτό; Αν όχι το καλύτερο που μπορεί να κάνει (και που εγώ θα έκανα στη θέση του) είναι να αφήσει το τάισμα στους γονείς και να παίζει με τα μωρά κάμποση ώρα καθημερινά. Έτσι καί θα μεγαλώσουν με υγεία και φυσιολογική ψυχολογία, καί θα γίνουν ήμερα με τους ανθρώπους.
 
Αν ειναι λιγο μεγαλυτερο θα ειναι το ιδιο γλυκουλι σαν το αλλο; :)

Σαν ποιο; 😕Ελπιζω οτι δεν θα το δεις γλυκουλι στην αρχη και μετα θα το παρατησεις οπως γινεται με τα περισοτερα σκυλια κλπ!?

Συμφνωνω παντως με τα οσα ειπε η Μαρια... Παρε το μικρο μολις εχει απογαλακτηστει.
 
Με αυτη την τιμη οντως περνεις σχεδων απογαλακτισμενο κοκατιλ. Εγω πηρα ενα το οποιο ηταν πολυ μικρο και το ταιζα με ενεση. Πρωτη φορα το εκανα και ειχα σκασει απο την αγωνια μου μην του κανω κακο. απλα ο εκτροφεας μου ειπε να μην το φοβαμαι. Αν κανω αυτα που μου ειπε θα ειναι μια χαρα το πουλακι. Ε... Τελικα το πουλακι ειναι οντως μια χαρα ειναι ηρεμο παιζω μαζι του και με αγαπαει :) Παντως το ταισμα στο χερι ειναι μεγαλος μπελας. Εμενα με δυσκολεψε παρα πολυ.
 
Back
Top